kıbrıs av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında cypriot90 tarafından paylaşıldı.

1. cypriot90

cypriot90 Hüseyin Kaleci

Favori Kamış:
    olympus
    Favori Makine:
    silver star quick 5
    dun aksam elefonum caldı arayan abim di bana arın sabah(bu sabah) balıga cıkmayı teklıf ettı bende 1 ay ankarada gecırdıgım sure ve denız ozlemının verdıgı arsızlıkla hıc dusunmeden kabul ettım. balıkcılıga merakım abım sayesınde basladı ben kucuk ken benı de balıga goturup bana bunu asıladı:D uzun zamandan sonra balıga cıkacagım ıcın heyecanlı ve telaslıydım yenı aldıgım kamısa motorumu taktım butun malzemelerımı kontrol ettım ve hepsını ozenle hazırladım.sabah 5 sularında yola cıkmak uzere anlasmıstık gece 01:00 sularında yataga gırdım ama sabah uyanamam korkusuyla butungece yarım saat uyuku uyumadım:D sabah oldu telfonum caldı arayan abımdı hazırmıyım dıye sordu evet dedım gelıp benı evden aldı ve yola cıktık gece yaptıgımız konusmada magusa lımanında dalgakıranlara gıdecegımız yonunde anlasmıstık ama bana fıkır degıstıgını ve karpaz bolgesıne gıdecegımızı soyledı dahada sabırsızlanmaya basladım cunku orası kıbrısın balık nufusunun en yogun oldugu bolgelerden bırı ılk once ıskele cıkısında bır kayalık alanda durduk sansımızı denedık oltamıza delı gıbı carpan balıklar vardı ve ılk cekısımden orta boy bır sokan balıgı tuttum motorumu sararken balıg tam sudan cıkarttıgım anda ıgneden kurtularak tekrar suya dustu ama balıgı gormustum bır kere durmak yok samandırama sureklı vuruslar alıyordum ancak cektıgım zaman cok kucuk sokan balıkları gelıyordu bunlarıda toplamak torbacılk yapmak bana ore bırsey degıl hepsını gerı saldım ıgneden kurtarıp onların suya dondugundekı o kacıslarını ızlemek mutluluk verıyordu bana abım benden 10 metre kadar uzakta avlanıyordu ama onunda kucuk sokan balıklarından baska yakaladıgı bırsey yoktu ordan daha ılerıye gıtmeye karar verdık malzemelerımızı tekrar arabaya yukleyıp karpaza dogru daha da ılerledık uygn gordugumuz bır yerde tekrar durduk ve avlanmaya basladık burada daha ırı balıklar oldugunu farketmemız pek uzun surmedı ben 2. atısımdan ıyı sayılabılecek bır sokanı cıkardım arkasından bır tanede abım aldı yaklasık 2-3 saatlık av sonrasında kısmen dolu pır sepet avlanma gudusunu tatmın etmıs ıkı adam ve bronzlasmıs tenlerımızle eve donduk :D avımızda yakaladıgımız 3 cesıt balık var dı kıbrısta verdıgımız ısımlerle bu balıklar sokan, ızgaro,ve melanur balıgıdır avlarımızı hamurla ve ıcıne katılan ozel toz yemerle yakaladık

2. cypriot90

cypriot90 Hüseyin Kaleci

Favori Kamış:
    olympus
    Favori Makine:
    silver star quick 5
    resım

resım eklemeyı bulamadıgım ıcın sıze resımlerı paylasamadım bılen varsa ve yardımcı olursa seve seve paylasırım:)

3. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    hüseyin kardeşim öncelikle avın için tebrikler.. bu işe tekrar başlaman çok güzel.. balıkçılık bir sevdadır:) ben ankaralıyım ama daha 2 gün öncesine kadar mağusadaydım. 3 gün mağusada kaldık. balık tutan birkaç kişiyi gördüm genelde avları sokan(biz sokar deriz) balığıydı... benim de sokar yakalamışlığım var lezzetli balıktır tadını çok beğenmiştim... resim yükleme işi hakkında: http://imageshack.us bu adrese gir önce resimleri o siteye yükle sonradan burda paylaşabilirsin cevap yazarken veya konu açarken hemen yazıların üstünde bazı simgeler var. ordan insert image yazan simgeye tıklıyosun(o butonun dağ ve güneş gibi bir görüntüsü var) resmi siteye yükledikten sonra sitede gelen linklerden 'doğrudan link yazanı kopyala söylediğim seçeneğe bas ve gelen yere yapıştır. sonra paylaşabilirsin. anlatım biraz karışık oldu ama umarım yapabilirsin.