Kibrista Avlanmis Kisiler.

Konu, 'Bölgeler' kısmında Bora1986 tarafından paylaşıldı.

1. Bora1986

Bora1986 Bora

Favori Kamış:
    Century Tip Tornado Match ve Super Match
    Favori Makine:
    Abu Garcia Ambassadeur 6500 CT Mag Premium Elite ve PENN 525 MAG 2
    En İyi Avı:
    Kedi Baligi 3.5 Kg
    Merhabalar,

Aslen Kibrisli olup Ingiltere'de yasamaktayim.

Kibrista olta ile avlanmis arkadaslarla bu sitede, bu baslik altinda toplanmayi umuyorum.

Burada en cok merak ettigim, kibrista at cekle avin ne kadar verimli oldugudur. Kibirista at cekle av yapmis arkadaslar bir el atarlarsaa sevinirim.

Kibrista at cekle levrek avi mumkun mudur? Yoksa Levrek nadir cikan turlerden biri olup ugrasmaya degmez mi?

Peki diger baliklarin durumu nedir.

Baslica avlanma yonteminiz. (Agirlik 5 metrelik kamiscilarda olacak bence :D)

Lutfen bana zipkin demeyin. Kibrista gordugum zipkincilarin hic birinin gozu gonlu doymak bilmiyor. O kadar ac gozluler ki. O kadar vurmalarina ragmen ne karinlari, ne de cantalari doluyor. Tabii Gormediklerimi haric tuttum :D ki Bazi Acgozlu, ezik ve zayif karakterli aglaklar hemen acisip, aglasmasinlar. (ayrica kanunlardan ve olmayan yasal limitler hakkinda da zirvalamasinlar )

Saygilar,

2. furunotr

furunotr Haluk

Birkaç yıl evvel forumda bir arkadaş vardı Kıbrıslı; at-çek yapıp avlanıyordu ama nerede; hangi balıklar hatırlamıyorum şimdi... Lambuka vardı sanki avladıklarının içinde ama...???

3. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    abim kıbrıs ta atçek yapılır geçende arkadaşın birine yazdım esentepe taraflarına bakmanı öneririm ama şahsi fikrimi sorarsan ilk önce sırtı çekmek daha mantıklı abim meraları bu şekilde yoklarsın atçek için suyun durumu zaten biraz göz aşinalıgn olursa anlarsın suyun köpügü kefallerin kaçması vs özellikler biraz gözlemle meranın hareketi belli olur daha sonrasında iyi bir sahte ( kendo - husk - strikepro limon - bir kaç tanede slikon al beyaz -mine rengi- fosforlu yeşil ve kan kırmızı ) iyi olur gerisi şansına abim

4. aepia

aepia hüseyin kani

En İyi Avı:
    kefal 2 kilo