Dostlar. Kibris Için Bir Düzenleme Yapabiliriz. Katilim Ve Düşüncelerinizi Paylaşşirsaniz Mutlu Olurum.rastgele
Ben de varım Tarih ve zaman uyarsa gelirim Not: Yakalanması amaçlanan balık çok önemli fikir değiştirebilirim Çipura Levrek için gitmeyelim Kıbrıs a
Kıbrıs deyince 117 kg geldi aklıma.. 117 kg deyince orkinos bu arada 117kg orkinos fotosu geldimi..??
Tasucu'ndan hizli feribot ile 2.5 saat diyorlar ama hava sartlarina gore 3 - 3.5 saat civari suruyor. Yalniz aletler sirti cekemeyecek kadar hizli gittigi icin ben gelemem heralde O diil de Girit'te iyi balik cikiyormus. Kilonun altindaki cipuralari geri saliyorlarmis, orfozlar zaten 20-25 kg arasi imis. Ne yapsak ki?
Ya bırakın kıbrısı siz ya..Ben gidecem bu yaz oraya..Bikaç orfoz vurmak istiyorum...Hele Namık abi falan giderse ayvayı yedik kumdan kale yapmaya gideriz oraya anca..
Aman anılcım.Türkiye'de geçerli olan kural : (7) Sualtı tüfeği ile orfoz ve lagos avcılığı yapılamaz. Sen Kıbrıstaki kurallara iyi bak..ne olur ne olmaz
anlaşılan oolacak bu iş bir şey bulursam yayınlaycam burdan . şu orkinos konusunu ben de merak ettim .
tabi canım yok bir problem o konuda. kişisel olduktan sonra problem yok. ticari olunca gümrük oluyo o zaman