Kibrista Kiyidan Balik Avlak Yerleri

Konu, 'Bölgeler' kısmında fantombatu tarafından paylaşıldı.

1. fantombatu

fantombatu barış

Favori Kamış:
    SURF DEPARR
    Favori Makine:
    OKUMA DİSTANCE SURF 60 PRO
    En İyi Avı:
    KEFAL 2KG
    Merhabalar 2 Senedir Kibrista çalişiyorum .ama Buralari Pek çok Iyi Bilmediğimden Rasgele Heryerde Baliğa Gidiyorum. Ama Sonuç Olarak çoğunlukla Elimiz Boş Dönüyoruz. Bana Kibrista Nerelerde Daha Iyi Balik Avlanabilir Ayrica Hanği Sistem Ve Teknikler Burada Kullanilabilir .bana Bu Konuda Yardimci Olabilecek Arkadaşlarin Yardimini Bekliyorum.[/color]

2. 56562

56562 xxx xxxxx

Dip Karpaz' da Apostolos Andreas kilisesinin alt kısımında yer alan iskele benzeri düzlükten ( kutsal suyun aktığı çeşmenin altı ) klasik üçlü dip takımı ile çok çeşitli balıklar tutabilirsiniz. Diğer bir alternatifte klasik Kıbrıs takımıdır. Kullanacağınız misinayı mümkün olduğunca sağlam tutmaya çalışın. Dip yapısı iri kayalardan oluştuğu için sıklıkla takılmalar yaşayacaksınız. Kuvvetli bir misinaya takılma anında değişik yönlerden asılırsanız büyük ihtimalle takımı kurtaracaksınız. Aynı bölgede daha ileride yer alan ( Zafer Burnu' na giderken sağda ) plaj ise kumluk olmasına rağmen özellikle sabah saatlerinde iyi balık yapmaktadır. Bölgede çok fazla sokar balık olduğundan, gitmeden önce sokar hakkında bilgi edinmenizi önemle rica ederim.

Rasgele

3. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Çok teşekkürler kardeşim.Konuyu ben açmadım ama benimde çok işime yaradı.Bu gün akşam Girnedeyim.Birazdan yola çıkıyorum.Tavsiyelerin benim için de çok faydalı oldu.

Selamlar.

4. fantombatu

fantombatu barış

Favori Kamış:
    SURF DEPARR
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KEFAL 2KG
    Vermiş Olduğunuz Bilği Için Teşekür Ederim.

Ayrica Girne Ve Magosa Civarinda Bildiginiz Iyi Avlak Yerleri Biliyormusunuz.bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevinirim.zaman Acisindan Kisitli Oldugu Dönemlerde Karpaza Gitmek Baya Zaman Aliyor.bu Yüzden Bu Mevkilere Yakin Yerler Hakinda (magosa Ve Girne) Ki Avlak Yerleri Hakkindada Bilği Verirseniz Sevinirim.

5. tugi64

tugi64 Turgay SEZGİN

Favori Kamış:
    En ucuz kamış.
    Favori Makine:
    En ucuz makina.
    En İyi Avı:
    Levrek 5.350Kg.
    Yılanlı ada civarı balık bakımından oldukça bereketli bir bölge ayrıca Jasmin Court arkasındaki eski olimpik havuzun önü oldukça iri kefal yapar sol taraftaki kayalıklar sokar,melenur ve çupra avı içindir.Rasgele.

6. fantombatu

fantombatu barış

Favori Kamış:
    SURF DEPARR
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KEFAL 2KG
    Teşekür Ederim Bu Bölgeleri En Yakin Zamanda Denemesini Yapacagim.