Kılıç Balıgı av raporu

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında eskibalikci tarafından paylaşıldı.

1. eskibalikci

eskibalikci haydar

Favori Kamış:
    Sheskpare Kamış D.A.M makine
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    18 Kilo Grida
    Arkadaslar akşam saatlerinde Kılıç Balığı sürüleri kıyıya kadar yaklasıyor, Şuan akdeniz bölgesinin hemen hemen her mevkisinde tutabilirsiniz, en az 150 lik misina ile atma oltasına canlı kolyoz veya canlı sübya ile yakalama şansınız yüksek, atma bidonu saglam olsun yoksa götürür :) en az 5 tane atma yapın atıp bekleyin, dikkat edin cok saldırgan bi balık kılıcı ile insana vurmaya calısıyor,

Tekneden Kılıç balıgı tutma isteyenler ise sırtı çekebilir ama teknenin rolantide değil daha süratli gitmesi gerekiyor, kolyoz, palamut veya sahte balık en büyüklerinden takarsanız kılıç yakalama şansınız yüksek,

yormadan balıgı cekmeye kalkmayın :)

2. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    bir rapor bekliyoruz o zaman sizden...

3. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    heyecanlanmıştım :)

4. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Bende yakalamissin sandim neyse insallah rastgelir :)

5. OMMG

OMMG OKAN

O zaman, yakın zamanda senden güzel bir rapor bekliyoruz...

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yakın zaman içersinde benden böyle bir rapor bekleyebilirsiniz.

Sevgiler

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Sn. ABAYOĞLU,

Siz değerli üstadlarımızın bu tür avları, bizler için hiç bir zaman sürpriz olmayacaktır.

Sizleri, 2 tonluk bir balinanın sırtında, Çanakkale kıyılarında seyrediyor görmek bile beni şaşırtmaz.:p :p

Saygı ve hürmetler ederim.

8. OMMG

OMMG OKAN

Sabırsızlıkla bekliyorum Vedat Ağabey,eminimki tadına doyulamayacak bir rapor olacaktır.Saygılarımla...

9. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Tevfik

Elbette kılıç balığı avı piramidin en üst noktası olacaktır.

Zaman,zaman sizlerle paylaştığım trofe balık av raporlarımda,belki farkında olabilirsiniz,bazı serzenişlerde bulunmaktaydım.

Kanımca kendi heyecan ve keyflerimi sizlerle paylaşırken,kimi zamanda toplumumuza has,meyve veren ağaç taşlanır deyişine uygun,forumumuzda cüret edilmemesine rağmen,sair forumlarda taş atmanında ötesinde gayet galiz,avam,edenide uzun vadede utandıracak,zor durumda bırakacak,büyük kıskançlık temalı,saldırıların muhatabı olarak,üzüntülerimdende bahsetmekteyim.

Kılıç balığını avlamayı hedefleyen,amatör balıkcılık dünyasında şu an Ahmet Esgi kardeşim vardır.Hatta bir tanesini 2 saati açan mücadele sonucunda kaybetmiş olup videosunuda sunmuş idi.

Aynı iddiayı şimdilerde ortaya koymaya başlayan ikinci avcı ise benim.

3.bir avcının ise bunun altından kalkabileceğini hiç sanmıyorum.

Çok yakında hemen,hemen bir ay içersinde,sizlere inanılmaz avların müjdesini vermek isterim.

Bunları tutmanın zevkini yaşarken,amaçlarimın arasında kimini salarak ruhumuda rahatlatmak vardır.

Sevgimle kal

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Okan

Trofe avlarını gerçekleştirmenin baş ekipmanlarından birisi,tam donanımlı bir açıksu teknesidir.

Zira sadece sinagrit ve bazı mercan türlerini saymazsak,sair türlerden Akya,Orkinos ve kılıç balıklarının avı için böylesine bir tekneye ihtiyaç vardır.

Her sene yapılan Alaçatı ve Bodrum balık tutma yarışmalarında yarışanların önemli bir kısmı sadece ve sadece bu dev balıkların bulunabileceği sulara hızlı tekneleriyle erişebildiklerinden,kıt balıkcılık bilgilerine rağmen,yarışmalar esnasında güzel balıklar yakalayabilmektedirler.

Hayatını bu işe vermiş olan bendenizin,bizzat aylarca birlikte olarak nerdeyse eksiksiz yetiştirdiğim partnerlerim,böylesine avların üstesinden gelebilecek kabiliyetdedirler.

İşte bazı forum yöneticileri ve kimi üyeler,menfi yorumlarda bulunmadıkları süresinde bu avlarımızı sizlere paylaşacağım.

Sevgimle kal

11. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    Sevgili Vedat Abi;

Fransanın ünlü ressamlarından birinin yetiştirdiği öğrencisi güzel bir resim yapar ve hocasının beğenisine sunar. Hocası derki bunu benim beğenmem önemli değil halkın beğenisine sunalım der. Concorde Meydanına git bu resmi herkesin görebileceği bir yere bırak, yanına da silinebilir boya ve fırça koy, altına da "beğenmediğiniz yerleri işaretleyiniz yaz" der. Öğrenci dediklerini aynen yapar. Birkaç gün sonra öğrencisi çok üzgün bir şekilde gelir. Resimin heryeri işaretlenmiştir neredeyse resim görünmemektedir. Hoca gayet sakin bir şekilde aline bezi alır ve resmi silerek eski haline getirir. Şimdi aynı yere aynı şekilde resmin altına "Beğenmediğiniz yerleri düzeltiniz" yaz der. Birkaçgün geçmesine rağmen resimde hiçbir düzeltme yapılmamıştır....

Mesajlarınızı genelde takip ettiğimi daha önce söylemiştim. Bu hikaye geldi aklıma nedense ;)