Cuma Günü Aksam yağan yağmura rağmen güzel bir av daha yaptık 9 numara igne kullanarak hamsi ile cok güzel istavrit alınıyor arklar hepinizin bilgisine yemlerde taze olunca oltalarımızı yemleyip yolladık bogazın sularına daha sonra bizi yanlız bırakmayıp meramıza gelen Sabri , Alirıza , Serkan ve Nihat abim cok cok teşekkür ediyoruz sizlere birkez daha herkez nasibini aldı gecenin sonunda toplamda livarımda 25 adet Sarıkanat ve lüfer vardı... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrik ederim kardeşim. Asıl ben teşekkür ederim keyifli bir av günü daha geçirdik. İnşallah muhabbetlerimiz böyle devam eder.
tebrikler ferhatım daha iyilerini tutmak nasip olsun daha iyileri rast gelsin aynen ferhattım yaptığınız herşey için ben teşekkür ederim hepinize
Yağmura rağmen gidip güzel bir av yapmışsınız tebrikler.. bu işin cefasını çeken sefasını da sürer elbet..
Maşallah maşallah Hastalıktan yatak döşek yattığım şu günlerde moderasyondan rica edeceğim böyle başarılı lüfer avlarını geçici bir süreliğine kaldırsınlar... Zaten şakır şakır burnum akıyor, bir de ağzımın suyunu akıtmayın
Ferhat 3 gündür uzak kaldım, senin yine her zamanki gibi maşallahın var Tebrikler.. Çarşambadan itibaren mekana takılmaya başlıyorum yine..