10.11.2013 Kilitbahir'de lüfer avı için ön hazırlıklar.Doğa , macera, trekking, dostluk. Her şey gönlünüzce olsun.Sevgiyle kalın.Tolga&Yılmaz. http://www.youtube.com/watch?v=fdiHOzuEd48&feature=youtu.be
MAŞALLAH , ÖRNEK BİR PAYLAŞIM. Tolga ve Yılmaz Bey merhaba.Kaliteli , harika bir paylaşım olmuş.Tebrik ederim.Maşallah arkadaşlığınız da bir o kadar güzel.Allah daim etsin inşaallah.Olta balıkçılığı takım işidir.Grubunuz , uyumlu olursa bir o kadar daha iyi oluyor.Vaktin geçtiğini bile anlamıyorsunuz.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan , Çanakkale'li Örnek Olta Balıkçı'sı Tolga ve Yılmaz Bey'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Sevgili Alper ve Ercan arkadaşlarım.Değerli yorum ve temennileriniz için teşekkürler.Sizler için ben de en iyi temennilerimi gönderiyorum. Bu akşam ayağım alçıya alındı.Kar kış demeden gittiğimiz zorlu meralarda kayalardan kayalara atlarken bir şey olmazken, düz yolda olan oldu.Neyse buna şükür.İlk geçmiş olsun diyen forum dostlarımızdan Mehmet ŞAHİN, koluma girerek bana arabaya kadar eşlik etti.İşte etkileşim, paylaşımların ve dostluğun gücü.Bunu bu akşam bir kez daha anladım. Sağ olun sevgili dostlar.
Büyük geçmişler olsun. Güzel videonuz için çok çok teşekkürler. İzmir Foça da Çanakkale' min memleketimin hasretini çekerken bu videonuz ilaç gibi geldi. İçimi bir özlem bir hasret kapladı. Ama az kaldı sömestre de oradayım. Mera mera gezeceğim. Saygılar sevgiler. Tekrar dan geçmiş olsun
Çok keyifle izledim. elinize sağlık. "benim" diyen programa 5 basar... elinize sağlık. teşekkurler .... rastgelee....
tolga abi bu video bukadar kısa olduğu için seni şidetle kınıyorum geçmiş olsun *** en kısa zamanda yeni videolarla dönersiniz
Ne kadar güzel paylaşım... Sabah sabah bi' enerji verdi. Teşekkür ederim... Onun haricinde, geçirdiğiniz kaza için de geçmiş olsun. Umarım çok ciddi değildir.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Video ise harika olmuş 5 dklık belgesel... Umarım birdahaki 40 dk civarı olurda tadını çıkara çıkara izleriz