Kilitbahir-Baykuş Feneri balık avı raporu (video)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sorsana tarafından paylaşıldı.

1. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Kilitbahir-Baykuş Fenerinde soğuk bir akşam balık avı ve ateş başı sohbetleri.

Değerli forum üyeleri sevgili arkadaşım Yılmaz'la sportif balıkçılık, doğa terapi, dostluk, paylaşım ve macera için yine yollara düştük.Bu sefer meramız Kilitbahir'de emekli Baykuş Feneri.İzleyiniz.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Çanakkale'den selamlar.

http://www.youtube.com/watch?v=jkY-hr_651M

2. EUPHRATES

EUPHRATES erdem

helal be yaaa,trakya oldugu belli,
    hocam saygılar selamlar ,
    serinin devamını bekliyorum

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Belli ki çok keyifli vakit geçirmişsiniz.. Çanakkle'ye 2 kez geldim, eşim orada 18 Mart üniversitesinde okudu, çok sevdiğim bir yerdir Çanakkale.. hele sahilde yapılan kahvaltının tadı bambaşka.. bereketli avlarınız olsun.. İstanbul'dan selamlar..

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    abi 2 kafadar olarak sitresinizi atmışsınız,durgun geçen av sürecinde de eğlenmeyi bilenlerdensiniz:) beğendim videonuzu:) umarım yeni bir av gününde daha bereketli avlar nasip olur,rasgele

5. vayacon

vayacon Gürel

Değerli hocam güzel bir av geçirmişsiniz. Ses deseniz ses var... anlatım süper... e tabi öğretmenliğin verdiği rahatlık ve tecrübe... herkese sizin gibi bir av arkadaşı lazım.
    Bir yandan da beni öğrencilik yıllarıma götürdünüz. O bölgede çok güzel avlarım olmuştu.

Diğer yandan O topraklar duygu kokar her zaman... Türkiye'nin her yerinden bir yürek çarpar orada... Mustafa Kemal' in askerlerinin sesi yükselir hala her doğan güneşte...
    Sizin vesilenizle anmış olalım şehitlerimizi saygıyla...

Nice güzel avlara...

6. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    SÜper olmuş video valla izlerken sanki bende oradaymışım gibi keyif aldım, söylediğiniz şarkılarda çok güzeldi, muhabbetinizde şahane olmuş :) daha güzel balıkların oltanıza gelmesini ve neşenizin, muhabettinizin hiç eksilmemesini temenni ederim.. Saygılar öğretmenim...