Kilitbahir-Baykuş Fenerinde soğuk bir akşam balık avı ve ateş başı sohbetleri. Değerli forum üyeleri sevgili arkadaşım Yılmaz'la sportif balıkçılık, doğa terapi, dostluk, paylaşım ve macera için yine yollara düştük.Bu sefer meramız Kilitbahir'de emekli Baykuş Feneri.İzleyiniz.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Çanakkale'den selamlar. http://www.youtube.com/watch?v=jkY-hr_651M
Belli ki çok keyifli vakit geçirmişsiniz.. Çanakkle'ye 2 kez geldim, eşim orada 18 Mart üniversitesinde okudu, çok sevdiğim bir yerdir Çanakkale.. hele sahilde yapılan kahvaltının tadı bambaşka.. bereketli avlarınız olsun.. İstanbul'dan selamlar..
abi 2 kafadar olarak sitresinizi atmışsınız,durgun geçen av sürecinde de eğlenmeyi bilenlerdensiniz beğendim videonuzu umarım yeni bir av gününde daha bereketli avlar nasip olur,rasgele
Değerli hocam güzel bir av geçirmişsiniz. Ses deseniz ses var... anlatım süper... e tabi öğretmenliğin verdiği rahatlık ve tecrübe... herkese sizin gibi bir av arkadaşı lazım. Bir yandan da beni öğrencilik yıllarıma götürdünüz. O bölgede çok güzel avlarım olmuştu. Diğer yandan O topraklar duygu kokar her zaman... Türkiye'nin her yerinden bir yürek çarpar orada... Mustafa Kemal' in askerlerinin sesi yükselir hala her doğan güneşte... Sizin vesilenizle anmış olalım şehitlerimizi saygıyla... Nice güzel avlara...
SÜper olmuş video valla izlerken sanki bende oradaymışım gibi keyif aldım, söylediğiniz şarkılarda çok güzeldi, muhabbetinizde şahane olmuş daha güzel balıkların oltanıza gelmesini ve neşenizin, muhabettinizin hiç eksilmemesini temenni ederim.. Saygılar öğretmenim...