kimse yardım etmeyecek mi kamış için arkadaşlar

Konu, 'Kamışlar' kısmında hasantopel tarafından paylaşıldı.

1. hasantopel

hasantopel hasan

Merhabalar usta balaıkcılardan öneri almak istiyorum sazan avı için tanesi 50-75 tl arası akamıs almayı dusunuyorum a8 a7 adet 1 adette at cek için usta balaıkcı abialer tavsıyelerde bulaunabilir mi 2.a mesajım ama ahala bi cevap veren olmadı cevabınıza ıhtıyacım var

2. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    merhaba hasan bey. sazan avı için alacağınız kamışlarda markaya fazla takılmayın derim. zira 0,40 lık sağlam bir misinanız var ise, makineniz de iyiyse, kamışınız ne olursa olsun sazanı gerekirse kalama yardımıyla kenara alabilirsiniz. kamış seçiminizi kullanacağınız yeme ve takıma göre seçmenizi öneririm. yemli takımınızın ağırlığı ile kamışınızın atar aralığı uyuşsun yeter. piyasada 20-30 tl olan kamışlarla gayet güzel 7-8 kiloluk sazanlar çekilebilmekte. dediğim gibi: makineniz ve misinanız sağlam olmalı.
    at çek için ise iki parçalı spin kamışlardan edinebilirsiniz. bu konuda da kamışın atarına dikkat ediniz. rapala ile avlanacaksanız 10-20 / 10-30 atarlı kamış tercih ediniz. ucuz yollu bişey arıyorsanız remixon double black 270 öneririm. fiyatına göre oldukça işlevli bir kamıştır. yok ben daha güzel bişeyler arıyorum derseniz shimanonun daiwanın 100 tl civarlarındaki spin kamışlarına bakınız.

3. hasantopel

hasantopel hasan

Ahmet Bey

Ahmet bey cok ama cok tesekkur ederim sagolun