Kınalı Hk.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Taze Balık tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Taze Balık

Taze Balık Selçuk

Öncelikle hepinize merhabalar. İsmim Selçuk. İst.'da ikamet ediyorum. Balık avına, web siteniz sayesinde heves sardım. Önceleri göz ucuyla bakarken okudukça, birbirinden değerli ve tecrübeli kişilerin yazılarıyla müthiş bir feyz ve heves aldım. Hazır bayram tatili de yaklaşıyorken balık avı için babamın 20 senedir bir kenara bıraktığı shekspear kamış ve makina aklıma geldi. Çürümüş ne kadar takım varsa atıp yeni misinalar, takımlar hatta tulum çizme dahi aldım. Ancak tüm bunları giyinip kuşanırken bir sorun kafama takıldı ; '' Balık Nasıl Tutulur Kardeşim ? '' :(

Bayramda inşallah Silivri Kınalı'daki yazlığımda olacağım. Sitede genellikle istanbul raporları varken Silivri-Kınalı-Gümüşyaka bölgelerine ait güncel raporlar bulamadım. Ayrıca sitede balıkların mevsimsel dönemlere ait karakteristik özelliklerine ilişkin herhangi bir genelleme yapılmadığı dikkatimi çekti. Yani, '' Aralık ayında şu bölgede şu balık sık olur. Şu derinliktedir, şu takım kullanılırsa isabetli olur '' gibi bir konu başlığı bulamadım.

Velhasıl kelam ; siz değerli dostlarımla tanışmaktan memnuniyet duyduğumu ve engin tecrüberinize talip olduğumu bildiririm. Bayramda Kınalıdaki sığlık suda hangi balık için hangi takımı kullanayım, hangi hava durumunda, hangi saatte rızkımı bekleyeyim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.