21temmuz salı günü saat 17.00 da mezgit avlamak için kınalıadaya gittik.yem için midye bulmakta cok zorlandık 1 saat midye aradık. 2 buçuk saatte 12 tane iri boy mezgit tuttuk yaklasık bir tanesi lufer boyundaydı.keyifli bir av oldu.foto olmadıgından koyamıyorum.
slm, bence yinede iyi bir av gerçekleştirmişsiniz. bu hafta içi yaban tv'de adalar ve kıyılarında deniz temizliği ile ilgili bir program izledim.turmepa denizin hem üstünü hem altını belirli yerlerde dalarak temizleme ve bunu çekerek kamu oyuna duyurucu bir etkinlik düzenlemiş. adalar etrafında denizin altından çıkan bir kaç garip ama gerçek obje, at arabası,komple masa ve sandalyeler,ufak tonajlı bir geminin kuyruk dahil komple motoru...
İzlediğiniz programı bende izledim.İçler acısıydı su altını hali. En çok can sıkanlarsa balıkçı trolleriydi. Suyun altında yüzlerce metre kopup kalmış balıkçı ağı vardı ve dahasıda varmış.
gerçekden içler acısı idi. birde neden balık neden yok diyoruz.sorunu uzakda değil,kendimizde aramamız gerekiyor diye düşünüyorum,