SELAM ARKADAŞLAR ADANA BÖLGESİNDE AKTİF TATLI SU OLTA AVCILIĞI YAPMAKTAYIM İLÇEMİZ YAKININDA BULUNAN HAKKIBEYLİ SULAMA GÖLETİ VAR ESKİ BİR GÖLETTİR VE TROFE BALIKLAR VAR AMA NE HİKMETSE BU GÖLET İYİLEŞTİRME KAPSAMINDA ŞAHSIN BİRİNE KİRALANDI VE OLTA ATMAK İÇİN GİTTİĞİMİZDE BİZDEN KİŞİ BAŞI 10 TL PARA TALEP EDİYOR ÜSTELİK HERHANGİ BİR FİŞ FATURA VERMEKSİZİN SİZLERDEN RİCAM BU TİP KİRALANMIŞ GÖLETLERDE SPORTİF OLTA BALIKÇILIĞI NE ŞEKİLDE NASIL BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN BOŞ YERE GÖLETİMİZDE AVLANMAK İÇİN PARA VERMEYELİM ZATEN ANLAMIŞ DEĞİLİM DEVLET NE AKLA HİZMET GÖLETİ KİRALAR Kİ KİRALADIĞI VATANDAŞ AĞLARLAR BALIKLARI KAZIYOR GÖLETTEN RESMEN ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİ Mmrsparkle
İyileştirme. Adam pekde akıllı değil kalacak yer yapıp etrafını çevirip kiralasa tatil amaçlı gider. Ev boş dönmiyeceğimi bilerek balık tutma zevki alırdım. Adam 3-5 balığın derdine düşmüş. Ben alsam süper bir işletme yapardım gelende eminim çok olurdu.
Tebliğ 3/2 3/2 Tebliğde Ek-4 çizelgeye göre Adana ilindeki Hakkıbeyli göletinde avlanmak tamamen yasak kapsamındadır.
o gölette benim bildiğim kadarı ile balık tutmak yasak abim para karşılıgında tutturuyor olsalar dahi jandarma görürse basar cezayı dikkat edin derim bence tebliğlerin birinde görmüştüm okumak lazım hem bırakın iç göllleri denize gidin karataş 32 dakika yumurtalık 50 dakika tuzla 45 dakkalık mesafede hiç ugraşmaya degmez