Arkadaşlar yarın sabah arkadaşlarla boğazdan balığa çıkmak niyetindeyiz. 4-5 Arkadaş olucaz , şöle bildiğiniz kiralık bir tekne , bot, motorlu sandal yada taka mevcutmudur ??? Avrupa yakasından çıkmak istiyoruz. Sarıyerden Beşiktaşa her güzergahtan tavsiye verebilirsiniz .... Yardımlarınızı bekliyorum acil lütfen...
Beykozda balıkçı barınağında kiralıyorlardı ama saati 30 TL pahalı olduğu için biz kiralamadık... iyi avlar
halen kiralayıp çıkabilceğimiz bir tekne , motorlu sandal arıyoruz ... sarıyerden beşiktaşa kadar her bölgeden tavsiyeye açığız .. lütfen bilen varsa yazsınn hem biz keyfimizi yapalım hemde kiralayan arkadaş yolunu bulsun
Sevgili Alper kardeşim, bende senin için Üsküdar'dan teknesi olan balıkçı arkadaşlarımı aradım ne yazıkki Palamut başlamış hepsi palamut avı yapıyorlarmış, kimse şu anda gelmez diyor, sen gene aramaya bak çok palamut varmış haberin olsun. Sevgiler hoşçakal.
orhan abim teşekkür ederim sağolasın varolasın palamut varsa bende valla bu gece kıyıdan çıkarım artık 4 gibi falan başlarım sabah 8-9 a kadar biraz palamut biraz istavrit yaparız bi av en keyiflisinden
konu halen gunceldir halen 1 motorlu sandal tekne aramaktayız arkadaşlar cumartesi sabah böle saat 6 gibi başlayalım istiyoruz varmı yardımcı olabilecek bir tanıdıgınız bir bildiğiniz sarıyerden , beşiktaşa kadar butun güzergahlardan tavsiye alabiliriz...
Mahir Abi, hani tekneden anlamam ama para saymayı bilirim. Çok pahalı değilmi bu fiyatlar. !0 saat kiralasan 600 TL. İyi denen fiyatda bile 300 TL. Bilmediğimden soruyorum çok mu masrafı var bu tekneninde bu kadar pahalı. Araba kiralasak bundan ucuz.
her gun ısrarla konumu guncelliyorum.... halen aradıgımız kiralık motorlu bot sandal tekne bulunumadı...
burda çiftehavuzlarda barınak yıkımı esnasında barınak sahibi protesto için 2 tane sandalını yakmıştı.....kalanlarıda artık yok pahasına satar sanırım, nasıl olsa gidiyolar.....alın bi tane, sonrada ister arkasına ufak bi motor, ,ster içine ekonomik bir çin malı motor....nasıl olsa belediyenin barınaklarıda yapılıyo, bence yapın kendinize bişeyler
yok hocam o iş bana göre değil bizimkisi amatör işi öle 1-2 ay ekim kasım 5-6 kere çıkalım... halen kiralık motorlu bir tekne,sandal bot aranmakta güzergah avrupa yakası
pazar gunu çıkmayı düşünüyoruz ama halen araç konusunda gerekli ilerlemeyi kaydedebilmiş değiliz koskaca boğazda kimseninde bir tanıdıgı olan çıkmaması çok garip valla...
vallahi google de araya araya parmak izlerim yırtıldı ama en uygun menekşe de buldum saati 20 tl ye ama begenmedim 25 tl ye bulduk güzel 7 kişi gayet rahat edebilecek bi tekne yarında kısmetse balıga gidicez 2 kişilik kontenjanımız var şu anda gelmek isteyen arkadaşalr varsa buyursunlar
Tekne ile balık avı Merhabalar Balık avına merak büyük acemilik desen ondan büyük. Kıyıdan bir türlü beceremiyoruz 3 arkadaş. Tekene olayı mı devam ediyor mu? teknesine kabul edecek arkadaş var mıdır acaba?