Kireç burnu Lüfer avı

Konu, 'Bölgeler' kısmında Dewilefe tarafından paylaşıldı.

1. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Merhaba dostlar.Bir arkadaşımla tartışma neticesinde siz ustadlarıma sorma gereği duydu..Kireç burnu mevkinden lufer alınıyormu..Nediyosunuz??bu ay itibari ile veya sizin önericeğiniz bir yer varmı lüfer için..Galata kulesi haricinde..Bu arada tenkeden korktukları için ( ama valla tekne kötü değil :) )
    kıyıdan yemli ve rapala ile atıcaz...Bu gece itibari ile çıkmayı planlıyoruz..Gelmek isteyen olursa memnuniyetle gruba katılabilir...

2. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

İstanbul kireçburnundan bahsediyorsan şu mevsimde orada lüfer olacağını pek sanmıyorum . Rapala yı küçük boy kullanırsanız belki göçe geç kalmış sarıkanat , çinekop filan alma şansınız olabilir...

3. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    bende ugraş arkadaşıma katılıyorum bu mevsimde lüfer almak baya zor ama küçük rapalayla belki şansınızı deneyebilirsiniz

4. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Herkezin ilgi ve alakasına tşklr..Peki ustalar nerelerden daha çok yakalama ihtimalimiz var Sarıkanat,çinekop,lüferi ???

Bu arada belki inanmazsınız ama 9.3.2009 da yani dün GALATA KULESİNDEN KOFANA ALDILAR :) :) Gözlerime inanamadım..Kofananın fotosunu cekeyim dedim adam sanki denizkızı yakalamış gibi triblerde cektirmedi,ancak en son tuttugu sarı kanatı cektim..Atmayıu öğrenirsem atıcam resmi :)

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İstanbul'u pek bilmem de, Galata Köprüsü mü demek istediniz. :confused:

Böyle ise, bu çok güzel bir haber. Hadi hayırlısı.:)

6. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
    Uğur arkadaşım, Şu an lüfer kofana yakalamak çok zor belki sularda kalmış olabilir. galata köprüsünden geçen balık dışarı çıkamıyor. Ama sarıkanat ve çinekop şu anda Arnavutköy(yemli) - Üsküdar(rapala) civarında dolaşıyor. ama eylül ekim ayı kadar verimli bir av çıkaramazsın.