yaklaşık 1 ay önce spot balıkçılıktan aldıgım 4.20cm lık d.a.m steelpover surf kamışım 10 gün önce 100gr lık kurşunu atarken ortadan ikiye bölünmüştü neyse spot balıga gittim kamışın garantisi olmadıgını ve degiştiremeyeceklerini sadece kırılan parçayı ücret karşılıgı getirebileceklerini söylediler neyse bunada eyvallah dedikten sonra kamışı bırakalı aradan 10 gün geçmesine ragmen her gün arıyorum ve her aradıgımda aynı cevabı veriyorlar yarın parça gelecek, yarın parça gelecek şimdi acaba bu dam markasının istanbul da yedek parçalarını bulabilecegim biryer varmı yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca kırılan kamış konusunda bana yardımcı olmayan spot balıkcılıktanda başınıza aynı şeylerin gelmesini istemiyorsanız kesinlikle alış veriş yapmamanızı tavsiye ederim ben böyle bir esnaflık anlayışı görmedim yazıklar olsun...
Valla parçayı bilmemde spot balıkçılıktan daha fazla ne bekliyorsunuz anlamadım.Adamlar nerde bilecek 100 gr atarken kırdıgınızı beklide çocuk zorlarken kırdı araba ezdi vs..
Bence hakkınızı arayın, 100 gr kurşunla atış anında ortadan kıralan hemde D.A.M gibi piyasanın önde gelen markalarından birinin garantili olmaması mümkün değil. Bazı satıcılar bu tip durumlarda kullanıcı hatası diye garanti dışı diyebiliyorlar. Normalde kullanıcı hatası bile olsa sattıkları malzemenin yedek parçalarını bulundurmaları gerekiyor. Olmadı distribütör firmadan daha da olmadı imalatçı firmadan en kısa sürede temin etmeliler. Müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma olsaydı bu zamana kadar probleminize çözüm bulunmuş olurdu. Aynı olay benim başıma gelseydi ve size karşı yapılan tutum anlattığınız gibi bana karşı da sergilenseydi garanti konusunda ısrarcı davranır ve dahası satın aldığım yere gidip bu durumdan ötürü Tüketiciyi Koruma Derneğine şikayette bulunacağımı iletir ve internet sitelerindeki balıkçılıkla ilgili forumlara bu durumu yazıp ( ki bunu zaten yaptınız biz de bilgilenmiş olduk ) kesinlikle sizlerden alış-veriş yapmamaları konusunda uyarı yapacağımı belirtirdim. İşte o zaman müşteri önemseniyor mu önemsenmiyor mu görürdük..
DAM'ın Türkiye distribütörü Vira (Firar) Balıkçılıktır. Web sayfasından iletişim kurabilirsiniz. www.firaronline.com Bence kamışı direk onlarada götürebilirdiniz.
ewet verdiginiz bilgiler için çok teşekkürler yarın spota gidip kamışımı aldıktan sonra ithalatçı firma olan firar balıkçılıga götürüp oradan kırılan parçayı satın almayı düşünüyorum... benim zoruma giden spot balıkçılıktan kamışla birlikte arkadaşlarla yaklaşık 500 ytl lik alış veriş yaptık parayı verirken el pençe duruyorlar ama kamış kırıldı diye götürünce hiç ilgilenmiyorlar bile tek dedikleri yarın gelecek yok adam getirmeyi unutmuş belki 10 kez telefon açtım hep şu zamana gelecek dediler ama her ardıgımda aynı şeyler oldu... ya sabır ya sabır
Bu model dam'ın üst sınıf modeli. fiyatıda bir kamış için yüksek sayılır. o kadar para verin. bir sorun olduğunda çözüm bulamasınlar. ne güzel ya.
haklısın ben zaten kamışı balık tutmak için almadım evde çocukların canı sıkıldıgında oynayıp kırsınlar yada sokaga cıkıp kamışı arabanın altına sokmaları için almıştım... zaten spot balıkta müştleriyi koyun gibi gördügü derisini yüzüp kuyrugunu kesmeye kalktıgı için haklı... ya sabır ya sabır....................
Şeker abicim daha yaşın çok genç bu zihniyetle düşünürsen hiç kimse satın aldığı ürün üretim hatasından zarar gördüğünde satıcıya gitmez onlarda daha düşük kalitede malları üretmeye ve satmaya başlarlar.Hakkını her zaman arayacaksın.Balıkçılığın dışındaki bile hemen hemen tüm ürünler amacı dışında tabiki zarar görebilir değil mi o zaman tüm satıcılar yok bunu senin kırmadığını ne bileyim diyerek geri almayacak veya tazmin yoluna gitmeyecektir.Böylelikle her defasında mağdur olan biz vatandaş olacağız.Sen satıcı olarak düşünmüşsün ki bu tamamen yanlış.Bir de kendi açından düşün 200-300 YTL 'ye surf kamış aldın 100 gr lık kurşunla atış yaparken kırdın( bunun doğru olduğunu bir tek sen bilsen bile..) ne düşünürsün.Şimdi satıcıya gitsem çocuk kırdı der ,en iyisi 300 YTL lik kamışı bir sefer kullandım bana yeter ben bunun üzerine bir bardak su içeyim mi dersin.
Elinizde fatura var ise yani ürünü oradan aldığınızı ispat edebiliyor iseniz kamışı tamir olması için bir belge karşılığı teslim edin ve 30 gün içerisinde tamir edemezler ise para iadesi istemek yasal hakkınız. Türkiye'de satılan her ürünün 2 yıl garantisi, 10 yıl parça ve servis garantisi bulunması zorunluluğu yasal olarak vardır.
spot adı üstünde spot mal satan yerlerde garantili mal satmıyor garantisi malın parası alınana kadardır felsefesine sahipler. bir kere parasını almışlar gerisi onları ilgilendirmiiii geçmiş olsun arkadas
1 yıldır bekliyorum ne para iyadesinden bahsediyorsunuz hangimiz balık malzemesi alırken fiş alıyoruz şahsen ben almıyorum
4 Ay kadar önce aldıgım Alba star leader serisi 4 metrelik kamış gecen hafta arkadasım 100 gr.la at-çek yaparken 3. parcadan kırıldı.Üsküdar Kısıktan almıstım.Çengel tarafndayken arabayla gidip bıraktık haftaiçi gelip alırsınız dedi.Biraz geçolsada Cumartesi gunu (dün) hazırdı.Üstlerine düşen sorumlulugu hakkıyla yerine getirdiler.Çok önceden baska yerden aldıgım yine albanın 4,5 metrelik kamısıda kırıktı.Gerekli parcayı verdi ama takmak için vaktiolmadıgını söyledi çengelde sagolsun kaptan abimiz tamiri yaptı.Herhangi bir problemle karsılassamda faturam vardı.Neolursa ve nerden alırsak alalım lütfen fiş veya fatura almayı unutmayalım.Dünyanın parasını verdiğimiz takımlarımız heder olup gitmesin.
bende biraz da dolduruşa gelip 2 hafta önce bu dam steel power zımbırtısından aldım 3.90 lık almaz olaydım..kardeşim bir kamışın yüzükleri bu kadar mı dandik olur ya..yemin ederim 130 lirayı çöpe attım..daha ilk kullanışımda tepeden 2.yüzük yerinden çıktı..(kamışı toplarken yüzüğe abanan tiplerden de değilimdir..) neyse onu sağlamlaştırayım derken japon tabi fazla kaçtı bu sefer birbirine yapıştı kamış..onu çıkartayım derken en uçtaki ucu tamamen kaybettim.. ohh dedim yediğin kazık böylece tamamen yerini bulmuş oldu ahmet efendi..ne şaşarsın lineafe diye markadan..zaten kullanıyorum memnunumda .işte çekilecek çilem varmış..içimden hiç gidipte ucuna yeni uç taktırmakta gelmiyor.zaten satış sonrası verdikleri destek de ortada MAŞALLAH.... neyse öyle işte ben oysterimle yola devam edeceğim şimdilik..2.bir kamış düşünüdğüm zaman tekrar lineafe modellerine bakarım..sütten yandı bir kere ağzım..
Ahmet, buraya yazdıklarının yarısını satıcıya iletsen belki insafa gelir birader? Paranı niye çöpe atacakmışsın ki? Peşine düşmelisin bence?