sa arkadaslar ben ömer aranıza yenı katıldım uzun zamndır forumu takıp edıyorum ve bayramda karaova barajına gıttım sabah saat 6 da oltaları kurduk ve saat8 e kadar yanı 2 saat ıcınde 22 tane kadife 3 sazan kuttuk oltayı attıgımız zamn 5 dk ıcınde balık oltada ve avlanmak ıcın super bır yer arada 20 tanede sazan kaybımız oldu oda tedbirsiz gitmemizden oltalarımızn ınnelerı kucuktu ve cabukca kurtuluyolardı [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
bencede biz 2-3 kg lık sazanları bile geri bırakıyoruz, biliyoruzki bu balık 25 kg ların çok üstüne çıkıyor.
Sevgili Ömer kardeşim arkadaşlarınla beraber çok güzel bir gün geçirdiğin belli, burada çok yeni olduğunu mesajlarından görüyoru, burası senin de bildiğin gibi amatör balıkçılık paylaşım sitesi bu böyle oluncada tutulan balıkların sirkülere uygun olması ve diğer arkadaşlara da örnek olmak için ideai büyüklükteki balıkları avlamamız ve burada paylaşmamız dha doğru olur, gerçi bu hataları hepimiz zamanında ve zamanla yaptık onun için bundan böyle senden trofe balıklar bekliyoruz, Ankara'daki bütün balıkçı dostlara benden selam olsun, sevgiler hoşçakalın.
Tebrikler güzel av olmuş, Pullu sazan boyu 40 cm ve 10 adet, sudak ve kadife 26 cm ve 10 ad. kişi başı günlük limit tir, bunları aşmadığınız takdirde size daha güzel avlar dilerim. Bu avınız sirkülere uygun görünüyor.Aynalı sazan boy limiti yok 5 kğ geçemez.