Kırıkkale Kızılırmak Balık Avı. Teknik ve Tırıvırı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sametyıldırım tarafından paylaşıldı.

1. sametyıldırım

sametyıldırım samet yıldırım

Ben Kırıkkalede yaşıyorum ve bildiginiz gibi Kızılırmak burdan geçiyor.
    Şehirdeki yaşlısı gençi Çocugu bayanı hepsi balık Tutmak İçin ırmak kenarlarını dolduruyor Ve Tek Tutma Yöntemleri Tırıvırı banghead Bende beraber 100.200 Kinin içinden 3. yada 4 kişi kanca olta ile avlanıyor. reeling Irmakta resmen balık kalmadı Saatlerce bekliyoruz ve Küçük küçük Kefal.sazan.Gümüş balıgı Zor tutuyoruz ve onlarıda küçük oldugu için geri bırakıyoruz. Her neyse asıl konu

mrsparkle kızıl ırmak çok akıntılı hızlı bir nehir durgun köşeler Çok az. Balıkta Az ve Hızlı sularda nasıl avlanacagımı tam oalrak çözemedim

Koyu kanca. Ciger.Şamandıra. ve Küçük kurşunlaardan oluşan bir aparatım var ayda yılda 1 .2 kefal veya Kadife yakalıyorum. bilginiz başka yontemler varsa hızlı sularda kullanılacak Paylaşırsanız sevinirim. hooked

2. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Şikayet et gördüğünde ben öyle yapıyorum

3. ace

ace Cagri Eroglu

Favori Kamış:
    Bakıyorum bilgim yok
    Favori Makine:
    Bakıyorum bilgim yok
    En İyi Avı:
    Ne yazıkki avım yok henüz
    hocam bende kırıkkalede okuyorum kız arkadasım ve 1 arkadasımla sürekli okul zamanı hafta sonraları bahşilide koprunun ust veya alt tarafında yakınlarında avlanıyoruz bugune 1 yıl boyunca 20 30 ava gittik sadece 2 kadife tuttuk 4 5 tanede kefal o bolgede balık tutmak zor dip oltası atında takılıyo en ideali zargana topuna buyuk kursun takıp 2 yada 3 kanca takıp solucanla avlanmak diger teknikler ise yaramıyor neredeyse dedigin gibi kanca ile av yapan cok az at cekle turna deniyorlar ama alan gormedim daha hic

4. melangee

melangee soyer

Favori Kamış:
    Okuma Luremania
    Favori Makine:
    shimano Catana 2500 rb
    En İyi Avı:
    5 cm gümüş balığı
    ben de diyorum niye hiç kefal tutamıyorum. meğerse millet balık namına bir şey koymamış.
    zaten geçen gittiğimde adamın teki çoluk çocuğu almış gelmiş tırıvırı ile avlanıyorlardı. jandarmayı aradım kimse açmadı. bunları en ağır şekilde cezalandırmak lazım ki bir daha yapamasınlar. ırmaklar göller kimsenin babasının malı değil, kurutmaya hakları yok.

5. musa yakup

musa yakup musa

Aranıza yeni katıldım, öncelikle merhaba. Başlıkta Kırıkkale olunca ilgimi çekti. Bende oralıyım. Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Koskoca Kızılırmak içinden geçiyor ve ortalıkta balık namına bir şey kalmamış. Küçükken inanın 100 cm üzerinde yayın balığı yakalardı abilerim. Balığın kafasını kesemezdiler bıçakla felan. Şimdi ise yayın balığının ismini bile duyamaz olduk. Diğer balıklar da hak getire. Umarım böyle gitmez ve düzelir. Çocuklarımıza bir şey kalmadığı için gerçekten çok üzülüyorum.