arkadaşlar bir iş için yolum hafta sonu kırıkkaleye düştü,malum hafta sonu turnada açılıyor acaba kumocaklarının o tarafta turna var mı ? eğer yoksa neler var boşuna gitmeyeyim
Peki sazan çıkarmı büyük , dün gittik kuzenle bi ton kadife çıktı 30 cm civarı hiç zevk vermedi büyük sazan çıkarsa bidaha gitmeti deniyeceğim.
Ben haberini aldım, 15 Hazirandan sonra büyük sazanlar çıkmaya başlayacakmış. Sabredersen zamanı geldiğinde sana başka tüyolar da verebilirim, ne dersin?
Tama derim nuri abim kusura bakmayın , yasağı falan unutmuşum sazana pek gitmem iyiki çıkmamış 15 haziranı bekliyelim , umarım kadife yasak değildir bu arada , çünkü ben kefal için gitmiştim oraya , zaten genelde heps kefale giderim , onunda akarsularda av yasağı olmadığı için , hiç dikkat etmedim sazanın ve kadifenin av yasağına , neyse direkten döndük bu yasakları tüm balıklar için ezberlemek lazım , çünkü ne çıkacağı belli olmuyor.
İlker merhaba, Abicim kadife de sazanla aynı zaman diliminde sezon yasağına sahip. İfade ettiğin gibi hangi balığa , ne zaman olta atmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Bu konuda, şu linkini vereceğim 2/2 nolu Tebliğde gerekli tüm bilgiler mevcut. http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php Anlayışlı ve duyarlı yaklaşımından dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Güzel zamanlarda güzel balık avların olur inşallah. Selamlar.
kırıkkale kum ocakları eskisikadar iyi değil karageçili de ırmağa gidin turnaya.orada büyük turna yakalayabilirsiniz. balayı geçin ofisten sağa dönün ırmağı görürsünüz. rast gele....