kırıkkale sülübük son durum raporu..!!!!

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında cemdigital2003 tarafından paylaşıldı.

1. cemdigital2003

cemdigital2003

Favori Kamış:
    makina-kamış-sasi-meps
    En İyi Avı:
    iddialı değilim
    merhaba arkadaşlar 13-08-2007 günü sabah 06:30 civarı botla suya açıldım su gayet temiz seviyesi çok iyi diğer avlaklara göre söylüyorum tabi nede olsa kaynağı kızılırmak kıyılarda epeyce kamış oluşmuş kıyıya yakın bölgelerde yer yer yosunlanma var ama at çeki engelleyecek kadar değil özellikle zokası ve sasisi küçük oltalarla ve rapalayla pek sıkıntı vermiyor yasak falan yok botla giremezsin yok sadece jandarma sabah 10:00 civarı uğradı içme suyu tazelemeye çıkmıştım amatör avcı ruhsatıma baktı kolay gelsin dedi ve gitti benden başka iki balıkçı daha vardı birbirimize uzaktık ben bilenler için söylüyorum kavaklığın ordan kıyıya geldim kayaların ordaki caminin olduğu yere doğru botla gidip geldim tek olduğum için sıcakta çok zor oldu 3 tane orta boy aldım 2 tane kepçeye alamadım kaçırdım"TURNA" öğle sıcağına dayanamadım saat 14:00 da eve döndüm.arkadaşlar bu arada çobanla biraz sohbet ettim hafta sonu çok kalabalık oluyormuş gitmeyi düşünenler uygunsa hafta içi gitsinler ve piknik yeri olarak kullanılan söğütlerin oraya değil caminin otarafa doğru takılın orası artık ayak altı olmuş orda balık olacağını sanmıyorum ve tabi kimse sülübükten boş dönmez ilgilenen arkadaşlara şimdiden rastgele..saygılar..

Son düzenleme: 16 Ağustos 2007
  2. volgym

volgym Volkan CANSEVER

tebrik ederim de ne aldınız sorabilirmiyim. Sudak mı, turna mı vs... ?

3. cemdigital2003

cemdigital2003

Favori Kamış:
    makina-kamış-sasi-meps
    En İyi Avı:
    iddialı değilim
    özür dilerim yazmamışım TURNA. ben turnadan başka av yapmadığım için herkezi kendimgibi düşünüp yazmıyorum kusura bakmayın...saygılar..

4. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM

Anlaşılan güzel bir gün geçirmişsiniz ama yukarıda işaretlediğim yeri tekrar okursanız yasak yok diye bir şey yok iç sularda eğerki motor kullanmazsanız ve belgenizde yanınızda olursa yasak yok diğer durumlarda işin rengi değişir.

rastgele

5. cemdigital2003

cemdigital2003

Favori Kamış:
    makina-kamış-sasi-meps
    En İyi Avı:
    iddialı değilim
    muhakkak öyle yönetmeliklere uyduktan sonra sorun yok manasında yazdım ben sen açıklamışsın sağol..saygılar..

6. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    slm

cem bey güzel bir gün geçirmişsiniz,benim avcılık belgem yok,bu belge nerden alınıyor?bu belge olmadan yakalanırsam sıkıntı olur mu?

bende nerdeyse 20 gün önce köprüköy tarafındaydık,iki kişi 13 adet turna çektik,2 si 1 kg civarında diğerleride standart boylardaydı.

Balıkları rapalayla mı aldınız?

teşekkürler:)

7. cemdigital2003

cemdigital2003

Favori Kamış:
    makina-kamış-sasi-meps
    En İyi Avı:
    iddialı değilim
    ustam ben rapala kullanmıyorum sasi ve meps belgen olmazsa sorun jandarma gelirse olur gelmezse olmaz ama almamız gerekiyor biliyorsunuz belge içinde oturduğunuz yerin tarım il veya ilçe müdürlüğüne bir adet resim dilekçe ikametgah muhtardan nüfus cüzdanı fotokopisi ve 5 ytl ile müracat ediyorsun hemen veriyorlar zaten iki yılda geçerli sıkıntıya girmeye değmez al belgeni koy cebine takımlarını alı koyduklarını düşün kaç para hemde bizler duyarlı ve örnek davranmalıyız sülübüğüde tavsiye ederim şimdiden kolay gelsin rastgele..saygılar..

8. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    son durum

arkadaşlar nerdeyse 1 ay önce sülübüğe gittik,göl diye birşey kalmamış,sular çekilmiş :( her yer çamur mırık olmuş,gece gittik ,bakıyoruz bakıyoruz göl yok.

Su çamur gibi,orda balık filan yaşamaz dedik,