Kırılan kamış

Konu, 'Takım Çantası' kısmında alihan__ tarafından paylaşıldı.

1. alihan__

alihan__ ALİHAN

Herkese merhaba.
    http://www.spotbalik.com.tr/Goldmax-Pro-300-Spinning-AtCek-Set,PR-35595.html bu seti aldım ve ertesi gün denemek için balığa gittim. yep yeni kamış daha 2 saat sonra 11 gramlık sateyi atarken en alt hareketli parçadan kırıldı.
    Bu kamışlar böyle savurmayla kırılırmı? yoksa kamış deformelimi gelmiştir?

Kamışın atar değeri 30-80 iken benim 11 gramlık sahteyi atmam kırılma sebebi olabilirmi?
    Aslında bütün suç bende. gidip te bi okuma shimano almadık al sana ucuz etin yahnisi. banghead

2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Silstar kötü değildir. Ben 30 yıl önce aldım hala kullanırım arada bir. Uç parça kırıldı tamir ettim. Seninki Belki tam açılmadı boşluk yaptı yük binince kırıldı? Neticede değiştirirler sanıyorum. geçmiş olsun iyi bir deneme olmamış.

3. alihan__

alihan__ ALİHAN

Yani silstar çok kötü bir marka değil gibi ama böyle savurma ile de kırılmaması lazım diye düşünüyorum. ama yalan yok iyi abandım savururken.

4. hangover

hangover oktay

50-100 gr atarlı kamışım ile 60 gramlık kurşun atarken kamışın yarısının atış yönüme doğru gittiğini gördüm. marka ismi söylemek istemiyorum ama pahalı kamışlardada böyle şeyler olabiliyor. ilk önce firmaya mağduriyetini anlat. ilgilenmezlerse pm at sana tamiratı anlatırım hocam.

5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    atar degerlerinin dışında kullanımda kırılması muhtemel.

6. sami sökeli

sami sökeli sami oguz

Spin balıkçılıgında teleskopik kamışların fazla verimli olmadıgı, iki parçalı kamışların verimli oldugu defalarca yazıldı,

Atma esnasında misinayı geç bırakmanızdan kamış ucuna aşırı yük binmesinden kaynaklanan bir sorun,

7. alihan__

alihan__ ALİHAN

ithalatçı firmayı aradım ve parça ellerinde yokmuş ama sipariş geçmişler. ne zaman geleceğide belli değil. burdaki bir balık malzemesi satan arkadas oraya başka bir parça uydurmaya çalıştı ama olmadı. kırılan yerden kesip bi şekilde tamir etmiş. nasıl olduğunu yarın görecez. içimden bir ses yine kırılacak diyor. off off