Arkadaşlar merhaba.Yeni aldığım Shimano Beastmaster kamışım talihsiz bir kaza sonucu resimde görüldüğü gibi 15 cm kadar aşağıdan kırıldı.Bu kamışı tam kırıldığı yerden yapıştırmak yada onarmak mümkünmü acaba.Cevaplar için teşekkürler. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Selam, Tamirinin mümkün olup olmadığını bilmiyorum ancak ithalatçısı Okyanus Marine sana yardımcı olacaktır. www.balikavmarketi.com
Teşekkür ederim.İlgili parçanın temini için Okyanus Marina'nın sitesinde iletişim formunu doldurarak ellerinde olup olmadığını sordum.İsim vermek istemiyorum ama İzmir'deki yetkili satıcısı tam bir hafta oyaladı.Umarım Distribütördende aynı ilgi ve alakayı görmem
Distribütörler yedek parça bulundurmak zorunda. aynı şey benim okuma kamışa da olmuştu. hemde aldığımın 2. günü sağolsun Cengiz Balıkçılık (Erdem) hemen yenisi ile değiştirdi. (ücretsiz) yani okyanus marine de sanırım böyle bir şey yapabilir. ama yapıştırma ile falan uğraşma. çünkü bu tür spin kamışlarda tüm yük uç bölümde toplanır. eğer ücretsiz değiştirmeseler bile yeni parça al derim.
Malesef benimde 2 günlükken kırıldı.Tamamen kendi hatamda dolayı.Ücretsiz değiştireceklerini sanmıyorum.Öyle bir güzellik yaparlarsada burdan duyururum mutlaka ( reklam mahiyetinde ) hihi
Balık tutarken daha doğrusu at-çek yaparken kırılması düşük bir ihtimal sanırım.Ancak bir yere takılıp sizinde çok zorlamanız lazım.
kırıldığı noktadan düzgün bir şekilde kesip uygun misina kılavuzu ile tekrar kullanılabilir ama atarı çekeri kaç olur bilemem tabii. Onun dışıdna okyanus marine i arayın ellerinde olmasa bile sipariş ile getirtiyorlar.
Yorumunuz için teşekkürler Uluç Bey.Atar-çeker değişmesin diğe kırılan yerden tamir edilip edilemeyeceğini sordum ama sanırım pek mümkün görünmüyor.En iyi ihtimalle bir alttaki halkadan tamir edilecek.Bu durumda Atar-çeker ne olacak meçhul.Tekne kamışı yaparız artık
Okyanus marinin İstanbul istoc telefonunu çevirin ve Mehmet Ali bey ile görüşün eminim elinden gelen yardımı yapacaktır.
cok basit tamir balık malzemesi satılan yerden normal kamısın en uç kısmını alıcan kırık yerin icine girecek kesminialt üst olarak ayarlıyacan 3cm 3cm girmeyen yeri hafif zımpara yap deniztutkalı sür bi tarafı yapıstır kurusun diger tararfı sıfırla yapıstır parcaa iceride görünmez tutkal şişerek donar boşlukları kapatır üstünede hafif zımpara
*** ibrahim kardeş aynı şey benim başıma geldi herkes yapılmaz dedi sonra bi av bayiindeki abimiz ben yaparım dedi. sonra iki parçanın kırıldığı yerden aynı parçadan üzerine giydirme yaptı ve çok sağlam oldu halen kullanmaktayım hatta içi boşsa ufak bi parça atabilirsim inşallah eskisi gibi olur .jpg] .jpg] .jpg] .jpg]
Sanırım kamış 2 parça ve illa ki ellerinde yedek parça vardır. Belli bir ücret ödeyerek almalısınız. Geçmiş olsun
Oğuzhan bey yorum için teşekkürler.Söylediğiniz gibi tamir edildiğini biliyorum ama bu şekilde atarı çekeri olduğu gibi değişiyor.Ben daha çok tam kırıldığı yerden tamir edilip edilmediğini öğrenmek istemiştim.Epoksi benzeri malzemelerle yapılabilir gibi gelmişti.
Hüseyin bey keşke sizin şu yorumunuzu daha önce okuma şansım olsaydı.Malesef tamirini yaptırdım ama kırılan yerin bi altındaki halkayı değiştirmek sureti ile oldu.Elimde yedek olarak kalacak o artık.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Talha kardeşim kamış parçası malesef ellerinde yokmuş.Üreticiden sipariş edildi.Okyanus balıkçılıktan Mehmet Ali bey ilgileniyor konuyla.