Herkese selamlar, İsmim Fatih Akın ARSLAN. Kars'tan Kırklareli'ne yeni tayin oldum ve nasipse 24 temmuzda Kırklareli'de olacağım ve 12 Ağustosta mesaiye başlayacağım.Bu süre zarfını değerlendirmek istiyorum. Trakya bölgesi tamamen yabancı olduğum bir bölge. Bu yüzden değerli abilerim ve kardeşlerim avlaklar konusunda bana yardımcı olursa çok memnun olurum. Kırklareli ve civarında organizasyon olursa eğer müsait olduğum sürece (malum bizim meslek yoğun) katılmak isterim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, herkese sağlıklı günler, trofeli avlar, saygılar...
Merhaba sevgili fatih Öncelikle yeni görev yerin hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel bir yerdir Kırklareli ben aslen oralıyım lakin şimdi İstanbulda yaşıyorum,Kırklarelinde 2 adet baraj ve irili ufaklı birkaç dere var Balık avlayabileceğin.Alabalıktan yayına ve turnaya herşeyi yakalaman mümkün malzeme satan yerlere gidip bu konuda bilgi desteği alabilirsin.. Sana şimdiden rasgele Sağlıcakla kal
Teşekkürler... Teşekkürler Faruk abi, eşim şu an orda çok beğenmiş Kırklareli'ni... Nasipse 7-8 güne ben de ordayım. Malzeme satan yerlere danışırım abi gidince. İlgin için teşekkürler, trofeli avlar...
Öncelikle hayırlı olsun fatih bey, bende edirne trakya üniversitesinde lisans eğitimi görmekteyim 3. senem, bölge hoş yeşillik ve bolca balık tutma imkanına sahibiz edirnede meriç ve tunca nehirlerinde sazan,yayın ve levrek avı inanılmaz derecede alışkanlık yapıyor. Yaz dönemi dışında edirnedeyim kısmet olursa bir gün ava beklerim sizide iyi günler..
Teşekkür ederim Çağrı, levrek önceki çalıştığım bölgelerde pek yoktu, inşallah orda kısmet olur tutmak. Mutlaka bir gün uğrarım yanına, av teklifin için çok teşekkürler...
Hoş geldiniz Fatih Bey.Yakın zamanda güzel avlaklar ve balıklar bulacağınıza eminim.KEYİFLİ FORUMLAR. rastgele
Teşekkürler... Teşekkürler kardeşim ben avlakları bulayım seni de seve seve misafir ederim Kırklareli'de... Tekirdağ yakın yer kısmetse ben de gelirim...Sana da bol trofeli avlar...