Kirmir Çayı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında pitbull tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Kirmir çayının şuanki durumu nasıl? Hem balık hem de kene bakımından... Gidenler varsa bilgi verebilir mi? Ayrıca piknik yapmaya uygun mu? Ağaçlık alan veya masalar var mı?

İlk defa gideceğim için hiç bilmiyorum nasıl bir yer olduğunu.

2. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    valla ben yeşilöz mevkiine gitmiştin masaların oldugu yer de var,doganın içinde olan yerler de var derenin yanından gezip en uygun yeri bulmak lazım.Ne zaman gideceksiniz?Ben de bu aralar turnaya gitmek istiyorum ama gelen yok,ailem de tek gitmememe izin vermiyor belki birlikte gidebiliriz diye sormuştum :)

3. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Yarın arkadaşlar ile pikniğe gideceğiz, ama daha nereye gideceğimizi belirlemedik. Hem balık da tutalım diye Kirmir'e gidebiliriz. Önceden görüşmüş olsaydık keşke, sen de gelirdin. Gerçi balığa gideceğimiz daha netlik kazanmadı. Arkadaş çevremde balığa merakı olan yok ne yazık ki :) .

Kene durumu önemli benim için. Malum tam mevsimindeyiz.

4. -selim-

-selim- selim şeker

En İyi Avı:
    50cm Turna
    benim de arkadaşlarımın balığa hiç merakı yok,turna sezonu acıldıgından beri gidelim diyorum kimse gelmiyor.

5. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Bugün bir yere gittik ama kirmir değildi. Çok sığ bir dere olmasına rağmen içi balık doluydu. Balıklar kefaldi ve irileri de vardı. Genelde elle tutuyorlarmış ya da solucan, çekirge filan ama oraya giden oranın yerlisi olmayan bir kaç adam geldi. Önce olta ile denediler, sonra da biz giderken baktım arabadan ağı çıkartıyorlar. Ağ yemlik ağı olduğu için bir şey diyemedim. Başka bir adam olta ile tutmuş, arabadan gördüğüm kadarı ile 35-40 cm vardı.

Oltaları yanıma almadığıma bin pişman oldum. At-çek ile kesin balık yakalardım.

Bundan sonra favori mekanlarımdan birisi oldu o bölge. Kesin balık buluruz dediğim bir yer var artık :D.

6. guvengoktas

guvengoktas Güven

Merhaba, biz de ankara'ya yakın bol balık olan bir yer arıyoruz. Aynı zamanda piknik de yapmayı düşünüyoruz. Söylediğiniz yer tam olarak neresi , ya da bir yer önerir misiniz?

7. guvengoktas

guvengoktas Güven

Kirmir çayının balık avına en uygun yerini bilen var mı?