Merhaba arkadaşlar. Bu sefer tabiatın harikalarından bir canlıyı kendime model almaya çalıştım. Umarım başarabilmişimdir. 18 gr ağırlığında ve 135mm. Oldukça etkili bir aksiyona sahip, 210cm 5-25 gr atarlı spin kamş ve 0,17 berkley fireline crystal ile 60 cm derinliğe inebiliyor. Kullandığım malzemeler : 1 cm kalınlığında Balsa levha 1,2mm çapında krom paslanmaz tel 5 dk epoksi karışım şeffaf ahşap tutkalı çift taraflı yapışkan bant kurşun bilyalar akrilik boyalar alüminyum folyo 3 mm kalınlığında şeffaf mika
abi gerçekten mükemmel işler çıkarıyorsun. Bilindik markaların maket balıklarından kat kat daha gerçekçi ve sağlam duruyor. keşke bende yapabilsem...
Teşekkür ederim Ali kardeş. Yaşımız belki geçiyor ama gönlümüz daha çok genç. İnşallah hepberaber nicelerini kutlarız daha. Sağlıcakla kal. Teşekkür ederim Emre kardeşim. Gözlerinden öperim. Teşekkür ederim Serhat kardeş, beğendiğine çok sevindim. Çok haklısın ben de yaptıklarımı gerek görünüm gerek aksiyon gerekse sağlamlık açısından kıyaslarsam çoğu sahteye tercih ederim. Belki denesen sen de yapabilirsin! Sağlıcakla kal.
Teşekkür ederim Rıfat kardeş. Renklendirmeyi akrilik boya karıştırdığım epoksi ile kaplayarak yapıyorum. Rötuşlarını yine akrilik boyayı yerine göre incelterek veya kalın olarak yumuşak kıl fırça ile yapıyorum. Bazen boyayı sahtenin üzerinde pamuklu çubuk ile yayarak inceltiyorum. Üzerindeki benekleri de yine akrilik boyayı yuvarlatılmış çivinin ucunu boyaya batırarak yaptım. Orijinalini görsen çok daha fazla beğeneceğine eminim Sağlıcakla kal.
bu gerçekten süper olmuş...çok güzel görünüyor...el becerisinin anlamı nedir bilmeyenlere iyi bir cevap niteliğinde...