İyi günler arkadaşlar Türkiyedeki kırmızı benekli alabalıkların araştırılması ve korunmasına yönelik bir projemiz var. Türkiye genelinde hangi derelerde alabalık var, bu konuda eksikliğimiz var. Alabalık avlayan arkadaşlar özelden iletişime geçerlerse sevinirim.
O bahsettiğiniz korumayı devlet yapıyor zaten Bu şekilde kimse yardım etmez size. Ayrıca dere ismi de bu şekilde öğrenilmez
kardeş en güzel kırmızı benekli zap suyunda bulunur. Hakkari yüksekovada. sen araştırmanı orda yap bence
Araştırma ve korumaya yönelik projeleri olanların hangi derelerde alabalık olduğunu bilmemesi kadar garip bir durum yoktur herhalde. Hele bir önce hangi derelerde var öğrenelim de gerekirse araştırıp koruruz
Benim de bir projem var Sazanlar üzerine filogenetik bir çalışma yapacağım. En büyük sazanlar hangi illerden çıkar))) Saygılar.
konu süpermiş. eğer dere ismi alabilirsen bende sizin araştırma ve koruma ekibine gönüllü katılırımreeling
Çamlıdere 'de alabalık olmadığını düşündüğü için arkadaş şaka yapmış (yada ben öyle anladım ) Çamlıdere Çamkoru göletinde var ama avlanmak yasak
kaç zamandır forumu takip ediyor, bilgi ve deneyimimin teorik kısmını artımaya çalışıyorum. henüz mesaj atmayışım tecrübesizliğimdendir bol bol okurum ben. ama bu arkadaşı okuyunca dayanamadım bu forumda zaman ayırım paylaşımda bulunan, bildiklerini anlatan, soruları cevaplayan insanları salak zanneden bu tip insanlara katlanamıyorum. Kardeşim bu forumdan uzak dur zaten yeterince zaman harcanmış sana ... kırmızı benekmiş ...