Haftalardır planını yapıtığımız ancak işlerimizin yoğunluğu vb. nedenlerle bir türlü fırsat bulamadığımız ve ertelediğimiz, hafta sonu programını nihayet geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdik. Hikayenin geri kalan kısmı aşağıdaki resimlerde...
Sonuç olarak kırmızı benekli alayı bu sefer bulamasakta, doğa ile başbaşa harika bir haftasonu gezisi oldu. Peşinden gidip aramaya devam tabi ki...
Son iki resimi gördükten sonra alabalik filan umrumda degil dogrusu,ne güzel bir mangal sefasi o öyle Doga hakikatten en güzel kisimlarini göstermis size,balikmi?balik bahane doga sahane...
En azından temiz hava bol gıda almışsınız. Buna zaman bulamayanlarda var aramızda (örnek=BEN). Yalnız Sennur yine icraatten uzak kalmamış... Aha buda kanıtı...
Sana uzak, bana yakın bir yer Gönlünüze sinen bir hafta sonu olmuş işte, bırakın da alası eksik kalsın
Yasin süper yesil bir yolculuk olmus..Kareler nefis.. Son iki karenin de kokusu Münih'e kadar geldi.. Gelecek raporunda eminim benekliler de karelerin icinde olacaktir Selamlar, sevgiler..
Yasin bulmuşsun ya abicim kırmızı benekliyi daha ne aryorsun Çok güzel bir yer, doğa harika, fotolar harika, son iki fotoyla ilgili yorumlarımı daha önce bildirmiştim zaten
Kırmızı benekli alayı ararkene-ararkenee, muhabbetin belini kırmışsınız Çok güzel kareler; cennet mekan, enfes manzara, mangal, olta, yağmur, orman gülleri ve erikler varmış. (ördekler ve sığırcık yavrusu yokmuş ) (kim yedi acep o bir ağaç dolusu eriği ki artanını da çantasına doldurmuş? ) Ama biliyorsun ki bunlar yeterli değil, daha-daha güzel günlerin daha-daha güzel fotolarını da bekliyoruz Yasinim. Biliyorum ki; daha ne güzellikler ne muhabbetler yansıyacak bizlere. Sağolasın benim canım. Ellerinize sağlık, gönlünüze hoşluk. Kaç zamandır beklediğimize değdi hakikaten. Sevildiğinizi biliyorsunuz dost/can kardeşlerim. Teşekkürler her şey için.
Dediğin gibi Selim abi balık işin bahanesi oluyor, umarım bir gün birlikte hem mangalımızı yapar hem de balığımızı tutarız.. Umarım en kısa zamanda fırsat bulursunuz. Tamam, İstanbul değil...
Umarım bir hafta sonunda hepbirlikte oluruz. İyi dileklerin ve güzel yorumun için teşekkürler abi, umarım Türkiye'ye geldiğinde görüşme ve birlikte avlanma fırsatımız olur. O bi kere endemik bir tür.. Sözün var unutma sen pişireceksin ben yiyeceğim... Güzel yorum ve temennilerin için teşekkürler sevgili abim, ördeklerimiz ve yavru kuşun resimleri de senin güzel hatırın için eklenmiştir...
ne güzel zaman geçirmişsiniz, hiç imrenmedim ki birde yasak av yapmışsın zati, endemik türlerin avının yasak olduğunu bilmiyormusun kardeşim hadi yap artık proğramı...
Bu nasıl bir güzelliktir böyle, gerçekten harika, gönlüne sağlık. Ama laf aramızda kıskananlar olabilir sen bir iki tane daha yollada onlar da üzülmesin...
14üncü kare benim fovorim. Nedenine gelince cevap aratan bir durum , mesela sizce Yasin alttaki 4 şıktan hangisini yapıyor. 1. Yasin kayabalığı avlıyor. 2. Parasını düşürmüş onu arıyor. 3. Otların arasına tırmanan alasını arıyor. 4.Yarı büklüm uyumaya çalışıyor. Bu arada bu güzel gününüz içinde tebrikler , imrenmedim desem yalan olur.