arkadaşlar aranıza bir süre önce katıldım bazı arkadaşlarla tanıştım. kesinlikle usülsüz av yapmıyorum yapanları da uyarıyorum avlakları da herkese söylemiyorum bir süredir kırşehirde avlanıyorum fakat nereyi denediysem şansım yaver gitmedi sıdıklı hirfanlı çuğun k.köprü. bi denemediğim karaova baraji kaldı sanırım. Öncelikle kırşehirdeki arkadaşlarla tanışmak isterim sonuç aldıkları yerleri paylaşırlarsa sevinirim. ve metotları kısaca ayrıca ankarada peder oturmakta oraya da devamlı gideriz bir turna tutmak nasip olmadı. mogana gittim çanıllıdan da sonuç alamadım. çok aşırı uzak yerlere gitmem biraz sorun oluyor -100 km makuldur. ayrıca botum vs yok yanı kıyıdan döner kaşıklar ve turna yayın sudak kaşıklarıyla avlanıyorum baya amatör sayılırız misinamız kalın uzağa atmakta zorlanıyorum küçüğünü sürekli koparıyorum tipinden problemlerimiz var. bakanlara teşekkürler
ah ah güzel kardeşim ben yayın avlarını bırakıp sazan peşine düştüm ama nafile kim yer biliyorsa bana bi zahmet mesaj atsın kendinize iyi bakın
selamlar kardeş saydığın yerlerin hepsinde bende av yaptım açıkcası elle tutulur bişey yok küçük yayınlar bizde dalak diye adlandırılır onlarda geri salınır karaova demişsin ben karaovaya en son geçen dönem gitmiştim ve o küçük barajı sağolsunlar bizim devlet su işleri (DSİ) 1750 tl ye kiralamış ve biz gittik elimizde 2 şer tane olatalarımız meps lerimiz solucanlarımız falan başladık olta atmaya bir baktık arkadaşlar ağ çekiyorlar sorduk kiraladıklarını söylediler ve gözümüzün önünde akşama kadar toplam 5 defa ağ attılar orada 2 gündür olan bir bakılcı ile konuştuk çok sitem ediyor arkdaş iki günde 3 tane 1-1,5 kiloluk sazan almış başkada birşey yok bizde 4 kişi adambaşı 5-6 tane 500-600 gr kadife yakaladık tabi bişeye yaramayacağından onlarda hiç yani ben bu dönem gitmedim ama karaova bu şekildeydi.
arkadaşlar ben bu mesajı size severek yazıyorum çünki 4 adet aynalı sazanı bayram sonunda eve getirdim ve 2 kilodan aşağıda yoktu bana yazgığınız içinde teşekkür ederim k.i.b sevgiler
şimdi nasıl bilmiyorum ama kırıkkalede karaahmetli barajı vardı.sazan türleri ve turna çıkıyordu turna baya boldu.yine kırıkkalede delice çayı var oranın balığıda çok güzel.benim gittiğim zaman 1998 ile 2002 yılları arası.ankaranın muhtelif göllerinde var ama o zamanlar bile çok ayakaltıydı.