kırşehir-ankara civarı güncel avlak

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında yunusemreklk tarafından paylaşıldı.

1. yunusemreklk

yunusemreklk yunus emre

Favori Kamış:
    Procatch Carbospin
    Favori Makine:
    Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    3kg Bıyıklı- 4 KG TURNA 10+kg-Aynalıı
    arkadaşlar aranıza bir süre önce katıldım bazı arkadaşlarla tanıştım.
    kesinlikle usülsüz av yapmıyorum yapanları da uyarıyorum avlakları da herkese söylemiyorum :)

bir süredir kırşehirde avlanıyorum fakat nereyi denediysem şansım yaver gitmedi sıdıklı hirfanlı çuğun k.köprü. bi denemediğim karaova baraji kaldı sanırım.

Öncelikle kırşehirdeki arkadaşlarla tanışmak isterim sonuç aldıkları yerleri paylaşırlarsa sevinirim. ve metotları kısaca

ayrıca ankarada peder oturmakta oraya da devamlı gideriz bir turna tutmak nasip olmadı. mogana gittim çanıllıdan da sonuç alamadım.

çok aşırı uzak yerlere gitmem biraz sorun oluyor -100 km makuldur. ayrıca botum vs yok yanı kıyıdan döner kaşıklar ve turna yayın sudak kaşıklarıyla avlanıyorum baya amatör sayılırız misinamız kalın uzağa atmakta zorlanıyorum küçüğünü sürekli koparıyorum tipinden problemlerimiz var.
    bakanlara teşekkürler

2. fisherman_050

fisherman_050 Berke Dalgalı

Favori Kamış:
    deynek
    En İyi Avı:
    100 cm yayın 56 cm turna
    özeline yolladım

3. yunusemreklk

yunusemreklk yunus emre

Favori Kamış:
    Procatch Carbospin
    Favori Makine:
    Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    3kg Bıyıklı- 4 KG TURNA 10+kg-Aynalıı
    tşk. sanırım deniz kısmına açmışım yine yanlış modlar tatlı suya taşırlarsa bi zahmet

4. camel24

camel24 kamil özen

turna için bildiğiniz iyi bir yer varsa ankara da bana da yollayabilir misinz?
    teşekkürler

5. omur_kaplan

omur_kaplan ömür kaplan

ah ah

güzel kardeşim ben yayın avlarını bırakıp sazan peşine düştüm ama nafile kim yer biliyorsa bana bi zahmet mesaj atsın kendinize iyi bakın

6. By_HaLiL

By_HaLiL halil

Favori Kamış:
    Remikson 1,8 mt
    Favori Makine:
    Trabucco AirBlade 4000 7+1 Uzay Çeliği
    En İyi Avı:
    9 Kg. Kambur Sazan - 5 Kg GökAla
    selamlar kardeş

saydığın yerlerin hepsinde bende av yaptım
    açıkcası elle tutulur bişey yok
    küçük yayınlar bizde dalak diye adlandırılır
    onlarda geri salınır

karaova demişsin
    ben karaovaya en son geçen dönem gitmiştim ve o küçük barajı sağolsunlar bizim devlet su işleri (DSİ) 1750 tl ye kiralamış
    ve biz gittik
    elimizde 2 şer tane olatalarımız meps lerimiz solucanlarımız falan başladık olta atmaya
    bir baktık arkadaşlar ağ çekiyorlar sorduk kiraladıklarını söylediler ve gözümüzün önünde akşama kadar toplam 5 defa ağ attılar
    orada 2 gündür olan bir bakılcı ile konuştuk çok sitem ediyor arkdaş iki günde 3 tane 1-1,5 kiloluk sazan almış başkada birşey yok
    bizde 4 kişi adambaşı 5-6 tane 500-600 gr kadife yakaladık tabi bişeye yaramayacağından onlarda hiç

yani ben bu dönem gitmedim ama karaova bu şekildeydi.

7. omur_kaplan

omur_kaplan ömür kaplan

arkadaşlar ben bu mesajı size severek yazıyorum çünki 4 adet aynalı sazanı bayram sonunda eve getirdim ve 2 kilodan aşağıda yoktu bana yazgığınız içinde teşekkür ederim k.i.b sevgiler

8. tellakman

tellakman Engin

Oooo mükemmel av raporunu da yer belirtmeden yazabilirsen dadından yinmez :)

9. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    şimdi nasıl bilmiyorum ama kırıkkalede karaahmetli barajı vardı.sazan türleri ve turna çıkıyordu turna baya boldu.yine kırıkkalede delice çayı var oranın balığıda çok güzel.benim gittiğim zaman 1998 ile 2002 yılları arası.ankaranın muhtelif göllerinde var ama o zamanlar bile çok ayakaltıydı.