selamunaleyküm cümleten. kırşehirde öğretmenim. taze bir hobim balık tutmak avcılık kariyerimin başındayım yenilebilecek büyüklükte her balığı alın götürün israf etmeden diye düşünüyorum ve doğayı küçük büyük çöplerle kirletmeyelim ki bu spor sonraki nesillere de kalabilsin diyorum... herkese rasgele.
Yunus hocam hoş geldin sefa geldin yenilebilecek her balığı israf olmasın diye değerlendirmen çok güzel bazen hiç düşündün mü geldiği yere tekrar iade etmeyi o hazzı almayı bende şöyle başladı bu oğlumun şansına yaşasın hee,,bu kızım için olsun a..bir baktım yakaladığımı bırakıyorum eve geldiğimdede nasıl balıkçısın sen diyorlar insan balık getirmez mi tuttum saldım videoya resme çektim diyorum bana gülüyorlar,hocam siz bu durumu nasıl değerlendirirsiniz sizce benim durumum ne keyifli paylaşımlar
Hoşgeldiniz hocam,keyifli paylaşımlar dilerim... ( yenilebilecek büyüklükte her balığı alın götürün israf etmeden diye düşünüyorum ) demişsiniz ama yenilecek büyüklük kişinin vicdanına göre farklılıklar gösterebildiği için bunu düzenleyen bir tebliğ ( her nekadar eksik yada bazı balıklarda limitler küçük olsada) bulunmakta.Ama en büyük tebliğ insanın kendi vicdanı, örnek vermek gerekirse levrek için tebliğde 18 cm limit olarak belirtilmiş ama ben 40 cm in altını salıyorum...
Eğitim ordumuzun yeni neferlerinden Yunus hocam hoş geldiniz; şeref verdiniz. Keyifli paylaşım dileklerimle.
Senin durumuna teşhis koyan bir usta tabip tanıyorum. Diyor ki; Aşk adamı, sevda adamı olmak budur işte, bu duygular sportif balıkçılık anlamında benimde geç te olsa tattığım hücrelerime deli gömleği giydiren müthiş duygular
teşekkürler herkese hoşbulduk. tut sal seviyesine henüz ulaşamadım tüm tatlı su balığı çeşitlerini limit baya üstü tutup yeyip hevesini alayım sonra tut sal seanslarına başlarım heralde
Aramıza hoşgeldin.. Üniversite yıllarım Kırşehirde geçti, az gitmedim Çuhun'a balığa.. Aracınız varsa tavsiye ederim, güzeldir orda avlanması. Ama araç yoksa, sabah 5 te gider merkezden Çiçekdağ arabası, dönüşe Allah Kerim otostopla dönüş..