Abilerim , öncelikle merhabalar , ben yazları kefal avcılığını ustalık ile yaptım hiç avdan boş dönmedim , ama kış geldi , ve yüzeyde kefal yok herkes çinekop tutuyor , çinekop tutmakta zahmetli ve sabırlı bir iş , Size olan sorum kışın nasıl kefal tutabilirim ?
bol bol yemlersen güzel havalarda yakalayabilirsin her mevsim kefal olur antalyada bile suan sahillerde dolu ama ben sevmiyorum, cinekop olsada tutsam ***** 20 saat beklerim onun için güzel hamur takım yaparsan avlayabilirsin 2 li samandralı takım dip sarma yüzey sarma ben böyle biliyorum sahsen
Abicim ben kefalden anlamam ama kamışın ve makinen sağlamsa çinekop lüfer tutabilirsin ama illaki kefal dersende dip oltası tercih ederim
Ümit Kardeşim Merhaba, İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş şuan lüfer ,çinekop yani dişli zamanı ama kefal yakalamak istersende her zaman yakalayabilirsin hava güneşliyken yüze çıkarlar su üstü kıbrıs takımıyla alırsın hava kapalıykende dipten yemli dip takımıyla büyük kefaller alabilirsin genelde rüzgarın olmadı zamanlarda avlanırsan çok iyi sonuç alırsın birde sütlü ekmeği unutma ayrıca raporladığım avlardan detaylara bakabilirsin çok işine yarayacaktır kardeşim umarım yardımcı olmuşumdur )
Bu Hafta Sonu çinekop'avına gitmeyi düşünüyorum takımları hazırladım , bakalım 2 olta var 1 tanesini çinekop'a 1 tanesini dip takımıyla kefale atıcam , HERKES'E SAYGILAR , RASTGELE ..