Kisa Bir Aradan Sonra...

Konu, 'Genel Konular' kısmında Nightwalker tarafından paylaşıldı.

1. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Arkadaslar herkese tekrar selamlar. Bir suredir pek takip edemedim forumu. Bunun sebebi ikinci yurtdisi hayatima baslamam, tasinma isleri ve buraya geldikten sonraki yogunluk ve alisma evresi diyebilirim. Yaklasik iki ay kadar once Odessa'da (Ukrayna) yasamaya basladim. Ev islerini falan ufak eksikler disinda hallettik. Yolu bu taraflara dusen olursa mutlak haber versin :)

Buraya her fakirin ekmegi olan buyuk umutlarla gelmistim. Ancak simdiye kadar gordugum manzarayi husran diye nitelendirebilirim. Ara sira deniz kiyisinda balik avlayanlari izliyorum ve tutulan baliklar 3 ila 5 cm arasinda ve sadece tek bir cins. Neyse konteynerim geldiginde balik malzemelerime kavusacam ve buralardaki balik avi konusunu biraz daha derinlemesine arastiracagim. Daha onceden buralarla ilgili tecrubesi olan arkadaslar varsa paylasimlarini da bekliyorum. :)

Herkese selamlar sevgiler...
    Kagan

2. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    aramıza tekrar hoşgeldin kardeş. sana yeni hayatında bol şans, sağlık, mutluluk , bol para ve bol balıklı günler dilerim.

umarım bundan sonraki yaşamın istediğin gibi geçer. kendine iyi bak...

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza tekrardan hoş geldiniz.

4. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Cok tesekkurler arkadaslar. Guzel dileklerinizi hepimiz icin dilerim ben de!

5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Özellikle Ukrayna'nın kalkan popülasyonunu arttırmak adına ciddi çalışmalar yaptığını ve başarılı olduğunu bir belgeselde izlemiştim. Zamanı geldiğinde kalkan üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum. Sağlıcakla kalın.