Kısa bir gün tek balık :D akbük

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında no_panix tarafından paylaşıldı.

1. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    Uzun zamandır gidemediğimiz deniz kenraına geçen hafta gittik didim akbük semalarına 2 saat kada süren avlanma çabalarımıza 1 çupra ve 3 4 adet küçük karagöz geldi karagözler iaede çupra mideye :D

http://f1205.hizliresim.com/x/f/5t0ty.jpg

2. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Ben de geçen yaz Akbük'te idim. Tekneyle gittiğimizde hep isparoz geliyordu. Mercan'ın da yerini bulunca iyi av yapıyorduk. Kıyıdan sizin tuttuğunuz boyutlarda çipuralar aldım ama aileye yetmeyeceği için hepsini geri saldım :). Çok iyi bir levrek yeri de buldum ama bir türlü tutamadım, acemiliğime geldi.

3. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    Levrek kıyılarda gezıyor suan at cek yapmaya fırsat bulmadım kıyıdakı balıkcılardan serpme atan bıle verdı 50 60 cm cıvarında kiloluk levrekler var denk getırene

4. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Tebrik ederim kısa tutmasaydınız keşke. Yazları 15 gün kadar da ben akbükte avlanıyorum. Ama artık eski popülasyondan eser yok. Bot ve tekneyle açılıyoruz. Bu arada burası Caprice Su sporlarının iskelesi sanırım :)

Sanırım burayı da tahmin edebilirim. Fransız tatil köyünden biraz ilerde. Günlerce sahte salladım denemediğim renk kombinasyonu kalmadı. Ama maalesef sahteye pek rağbet etmiyorlar. Orak kuyruk silikon kullanıldığını duymuştum. Denemenizi tavsiye ederim.

5. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    Hocam benım avlandıgım yer caprisin orası dogru at çek yapma fırsatım olmadı ama bır kac kısde akbukte degılde taşkazıkta orak silikon kullnaıldıgını gordum eskısı kadar balık cıkmıyor dogru hertaraf ag dolu kureklı kucuk motorlu bır cok tekne kıyı serıdıne kadar ag cekıyor kefal levrek ne cıkarsa

6. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Hayret yaaa oralarda pek ağ seren olmazdı. Pareketacılardan geçilmezdi artık açıkta birşey kalmadı kıyılara ağ yapıyorlar demekki yazık. :(