Malumunuz önümüz kış istanbul boğazında kimse kimseyi tanımıyor.Benim şöyle bir fikrim var bir firmayla anlaşılıp makul bir ücret karşılığı arkasında balikavi.net önünde amblemimiz olan montlar yaptırılsa(şık,kalın ama olta atarken insanı sıkmayacak rahat bir tasarım) ve uygun ücretle satışa sunulsa herkes birbiriyle kaynaşır ve sitenin reklamı yapılır diye düşünüyorum.Bu iş için seve seve gönüllü olurum.Bu konu hakkında uzun uzun tasarımlarda bulundum nasıl daha iyi olabilir diye bir kaç projem hazırda.
Tabiki mederatör ve adminlerimizin kanaatidir bu önce onların araştırma yapması gerekiyor ne kadar yapılması sitede kaç kişi üye kaçı alacak kaç tane yaptırılmalı nedir ne değildir ben sadece fikir sundum.Çünkü daha bir kaç gün önce akrabamın üretim yapan tesktil firmasında bu şekilde bir çalışma vardı(balıkla ilgili bir site değil enerji içeceği) fikirde oradan doğdu zaten.
Emrah çok güzel düşünmüşsün arkadaşım, Sennur hanım ilgilenir bu konuyla inşallah. Sweatshirt, Bere, eldiven, şapka alternatiflerimizde var. Kapşonlu sweatshirt daha hesaplı gelebilir belkide. Aramızda tekstilci bir arkadaşımız var mı acaba?
Değerli arkadaşlar ; Bildiğiniz gibi sitemiz, sadece paylaşım amaçlı kurulmuştur. Ticaret, kar amacı bulunmamaktadır. Her ne kadar, ürünlerin maliyetine bile olsa satışı söz konusu olduğu zaman işin içerisine alım-satım girdiği için olayın Maliye, vergi v.b. boyutları ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle konu dışarıdan görüldüğü kadar basit algılanmamalıdır. Yinede açılan konuda sözü edilen mont v.b. ürünler olmasada, şapka, t-shirt ve s-shirt konularında moderasyondan bir arkadaşımız araştırma yapmaktadır. Konu netleşince sizlere duyurulacaktır.
Konu halen gündemimizde olmasına karşın, yoğunluğumuz nedeniyle bu konuya çok fazla mesai ayıramıyoruz maalesef, şu an farklı alternatifleri değerlendirip araştırma yapılıyor. Konuyla ilgili gelişme olduğunda yönetimce açılan bir başlıktan tüm siteye duyurulacaktır. Hatırlatma için teşekkür eder, keyifli paylaşımlar dilerim.
tekstilci bir arkadaşımız hazırlayıp organizasyonlarda sata bilir. hem bizler birlik olur tanışırız hemde arkadaşımız kazanır.
Mont org. Evet arkadaşlar tekrar geldim aranıza.Kış bitecek ama mont org.olmayacak herhalde ama işallah yaza tişört org.olur tişörtlerimizle av yaparız.Montla ilgili araştırma yaptım BİR MONT ORTALAMA LOGOSUYLA BİRLİKTE 35-50 TL ARASINDA FİYATLARA ÜRETİLİYOR TABİ KIŞLIK KALIN MONT.BENCE İLGİ GÖRÜR GİBİME GELİYOR AMA TABİKİ TAKTİR SİTE YÖNETİMİNİN.