3, yıl aradan sonra balığa çıkmak tekrar nasip oldu çok şükür belkide 1 yıldaha ara var malüm evlencem sinir oldum yemciye olta aldım oda ilk avda perişan . pazartesi vericem artık neyse aslında 40 parça yakaladık 4 kişi ben dedim bana 5 yeter kovamız ortaktı herkese bol bol nasipler diyorum
BEREKETLİ OLSUN Emrah Kardeş merhaba.Allah daim etsin inşaallah.3 yıl aradan sonra , kaliteli balıkları yakalamışsınız.Evlenceğinizden bahsetmişsiniz.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan , İzmirli Olta Balıkçısı Emrah Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
3 yıl sonra adam böyle av yapıyorsa bunun üstüne 1 yıl ara veremez Kaşıntı tutar birkaç haftaya Evlenmeden önce gidebildiğin kadar git sonrası yalan zaten Tebrikler
Hakkat evlenene kadar ne tutabilirsen kardir evlendikten sonra yalan çünki balik malik hak getire.. Hele bide çocuk varsa tamamdir hayallerde Güzel balik yakalamişsiniz fakat hiç detay yok takim sörfmü teknemi ? Başarilar.
izmir / alsancak yem boru kurdu saat 7 den gece 2 ye kadar yaklaşık 50 parça fazlası var eksiği yok takım normal sörf değil 3 yıl aradan sonra paslanmış makınalarım temizliyi verdim