7 sene önce ablama ait restoranda çalışıyorum. Mutfağın alışverişini yapıp, malzemeleri bıraktıktan sonra işim yok balığa gideceğim. o yüzden acele ediyorum,Ataşehir yanyol'dan ilerlerken ,yoluma bir at çıktı aniden çıktığı için duramayıp çarptım. Atın sahibi olan roman ablamız, koşa koşa gelip şöyle bağırdı. ARBEMİ (harbe) GİDİYOSUN EŞŞOLEŞŞEEEEK.. NOT;at'a birşey olmadı. .......... Galata köprüsünde balık tutmak için üsküdardan tekneye bindim. Teknenin kalkmasını beklerken,açık havada birşeyler yağmaya başlayınca başımı gayri ihtiyari yukarı kaldırdım. Tepemizde bir martı sürüsü,ağzımı açmış seyrederken birisi tam ağzımın ortasına bıraktı. Ben hayatımda bu kadar iğrenç bir tat, görmedim duymadım. Üstüne üstlük badana gibi birşey, ağzımı 50 kere yıkamama karşın, resmen 1 hafta kokusu burnumdan gitmedi. .......... Dere kenarında balık tutarken uykum gelmişti. Biraz uzandım dalmışım,bir süre sonra kırt,kırt sesleriyle gözümü açtım. Ayağımın dibinde bir köpek (en korktuğum şeydir)ızgara artıklarını kemiriyor. Öyle bir çığlık attımki hayvan önce uçarcasına kaçtı,az ilerde çöktü kaldı. Titriyor,ayağa kalkmaya çalışıyor,kalkamıyor. Anladımki ödü patladı, bütün korkuma rağmen dereden 1 kova su alıp üstüne döktüm. Biraz dili dışarda soluduktan sonra, bana öyle bir baktıki resmen küfür eder gibi. Kalktı gitti. ...........
Canım kardeşim Allah seni bildiği gibi yapsın , senin şu anlatım tarzın yokmu neredeyse gülmekten altımı ıslatacaktım, sen harikasın.
Piyangocuya gidip 1 bilet ver az önce kuş kafama etti diyen çok olmuşturda benim gibi 1 bilet ver az önce ağzıma kuş etti diyen ilk olurdu herhalde. Hemde martı.
Cemal harikasın yav kardeşim nedir bunlar böyle hepsi birbirinden güzel ama bencede ikincisi süper birkerede bir martı benim üstüme etmişti birde hayvan sanki ishal olmuş gibiydi kardeşim bir kuş okadar yaparmı yav resmen banyo yapmıştım
T adına bakmış biri olarak söyleyebilirimki;iğrenç ötesi badana gibi dişimi kapladı. Şöyle tarif edebilirim;1 kg alçı al,1 kg çürümüş balık,biraz dışkı karıştır macun yap. İşte öyle birşey.