esencik göleti bostancılar göleti bostancı ortakcılar göleti yöremizde amator balıkcılık da vardır boyle eglencelerimizde var olmaktadır
Paylaşımların ıcın çok sağol umarım ağcılar tarafından talan edılmez sazan avlamak ıcın çok ideal göruntusu var.. Kısmet gun gelır rahatsız ederız sızlerı...
inşallah usta burada askeriye ag ıişine el koydu oltadan başka birşeye izin yok tırıvıya bıle ceza var ama eskisi gibi biliçsiz avlanmak da yok ruhsat ıstıyor jandarma cok da sıkı tutuyor işi inşallah da böyle devam eder
Anlattıgınız gıbı ıse adınıza sevındım.. bızım ıstanbulda neredeyse her yere ağ atılıyor ve göletler kapatılıyor bu durum benı fena üzüyor bundan dolayı bu şekılde devam ederse buradaki göletler kuruyacaktır musait oldugum zamanlar muhakak istanbul dısında avlanacagım...
Ne kadar şanslısınız İnsan bizler gibi, büyük şehirlerde yaşayınca, hayali bile öyle uzak geliyor ki Şahane bir yer, nefis manzaralar bunlar Paylaşımınız için çok teşekkür ederim
güzel bir paylaşım Suat bey Güzelbir paylaşım olmuş dostum ellerine sağlık peki gece kalmak için de müsait mi kamp yapmak için 1 / 2 akşam bilgilendirirsen sevinirim
Suat kardesim Hemserim kart postal gibi ressimler insan sizin gibi hemserilerini buradan izlemek le büyük sevinc yasiyor.Eline emegine saglik paylasim icin tesekkürler. En kisa zaman da degisik bölgelerin ressimlerini de izleriz insallah.Almanyadan Türkiyeye selamlar.
yas yasin usta evet kanp için musaittir aileylede gidebilirsin. genelde dıp oltasına soluncan aycıcegı kuspesı hamur cazip geliyor biliçsiz avlananlar yuzunden balık bıraz urkek ama ıkı senedır bende gıtmıyorum eflanıye vakıt bulamadım bır turlu ama memlekete gıttıgım zaman muhakkak gıderim. eger keçi mandırası falan gorurusen yolda beyaz kurtlar olur gubresınde onlardanda kullanabılırsın