Kısık Balıkçılığa Teşekkürler...

Konu, 'Genel Konular' kısmında araştırıcı tarafından paylaşıldı.

1. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Merhaba Arkadaşlar...

Geçen hafta Kısık Balıkçılıktan İtalcanna Kombat 420 cm kamış aldım.. haftasonu ilk kez kamışı kullanmak istedim ve 5-6 atışımda en uçtaki yüzük kırıldı.. Kamışı ambalajına koydum ve Kısık balıkçılığa gönderdim.. Az önce kamış yepyeni haliyle elime geçti...
    Müşteri memnuniyeti ve garantili ürün satışı adına yaptıkları davranışı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..

Sayın Özlem Çoban' a ve teknik sorumlu Yaşar bey e KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM...

EN GÜZEL DİLEKLERİMLE..

2. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Bende 420 cobra kamış almış uç kısmı atışdan dolayı kırılmıştı 1 aydır uğraşıyorum hala netice alamadım.Kendi mallarının arkasında durmuyorlar.

3. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    üsküdar subesinede ben teşekkür ederim sağolsunlar baya yardımcı oluyorlar

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    2 sene önce aldığım kafa lambası çalışmaz olmuştu , dedim bozuldu. Fişini sordular kaybettiğimi söyledim . Yenisi yok ya bunlardan seçin yada alışverişten düşelim dediler.

sökerek darmadağın ettiğim makinayıda hiç bir ücret taleb etmeden topladılar. Tekrar dağıttım bu sefer değiştirdiler.

bence iyi firma.

5. Since1453

Since1453 NoYaN

kısık balıkcılık eskı ve koklu bır fırma oldugundan ellerındekı urunlerde ımkan varsa yedek parca vs.. gıbı hemen yardımcı oluyorlar musterı memnunıyetını ne kadar ust sevıyede tutarlarsa bızlerde bu forumlarda hosnut oldumdan bahsederızz