Merhaba Arkadaşlar... Geçen hafta Kısık Balıkçılıktan İtalcanna Kombat 420 cm kamış aldım.. haftasonu ilk kez kamışı kullanmak istedim ve 5-6 atışımda en uçtaki yüzük kırıldı.. Kamışı ambalajına koydum ve Kısık balıkçılığa gönderdim.. Az önce kamış yepyeni haliyle elime geçti... Müşteri memnuniyeti ve garantili ürün satışı adına yaptıkları davranışı ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.. Sayın Özlem Çoban' a ve teknik sorumlu Yaşar bey e KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM... EN GÜZEL DİLEKLERİMLE..
Bende 420 cobra kamış almış uç kısmı atışdan dolayı kırılmıştı 1 aydır uğraşıyorum hala netice alamadım.Kendi mallarının arkasında durmuyorlar.
2 sene önce aldığım kafa lambası çalışmaz olmuştu , dedim bozuldu. Fişini sordular kaybettiğimi söyledim . Yenisi yok ya bunlardan seçin yada alışverişten düşelim dediler. sökerek darmadağın ettiğim makinayıda hiç bir ücret taleb etmeden topladılar. Tekrar dağıttım bu sefer değiştirdiler. bence iyi firma.
kısık balıkcılık eskı ve koklu bır fırma oldugundan ellerındekı urunlerde ımkan varsa yedek parca vs.. gıbı hemen yardımcı oluyorlar musterı memnunıyetını ne kadar ust sevıyede tutarlarsa bızlerde bu forumlarda hosnut oldumdan bahsederızz