Aşağıdaki resimleri 02.02.2008 tarihinde torum gölünde çektim gerçi o saat itibariyle tuttuğumuz balık adedi 1 idi daha sonra 1 adet ben 2 adet selim tuttu bir adtte kıyıya çıkardım yer yamaç olduğu için yarım metre kenara düşen balığın yaşayacağı gün sayısı varmış.
2 haftai sıfır çekince hazır bu hafta tuttuşum hazır bir kaç balık tutmuşum (resimdeki livarda bir tane )paylaşayım dedim.Ama tortumda balıkların ilginç bir yapısı var kaç senedir sit alanı ilan edilmişti.Bu yıl serbest oldu .Bir tane balık tuttuktan sonra neredeyse bir saat boyunca veya daha uzun bir süre şamandıranız bırakın dalmayı hareket dahi etmiyor.Biz bunu balıkların sudan çekilirken uğraşılması sonucunda çıkan sesten korktukları için (çünki dediğim gibi uzun bir zamandır sit alanı ve balık tutan yok gibi)yada havalar çok soğuk olduğu için pek dolaşmıyor olmalarına bağlıyoruz.Sizin bu konudaki görüşlerinizde bizim için değerlidir.
Manzara süper biz buralarda kara hasret geçiriyoruz kışı, avda olmuş biraz üşümüşsünüz anlaşılan ama gününüz güzel geçmişe benziyor. Manzara + Av + Güneş + soğuk eline emeğine sağlık...