geçen pazar günü haftanın stresini atabilmek için sabah erkenden çıktım yola. fakat dün akşamdan havanın sert olması yüzünden kimse yem için çıkmamış bu yüzdende ciddi bir yem sıkıntısı vardı. birkaç madya ve ölü mamun bulabilmiştim. mamunlar hiçbir işime yaramadı. aklımda da bildik yerler dışında daha önce hiç gitmediğim bir yere gitme fikri vardı. ilk önce herzaman elimizin altında olan izmir narlıdere askeriye duvarının oraya gittim. bir saat kadar takıldım hiç bir faaliyet yoktu. yer değiştirmeye karar verdim. orası senin burası benim derken kendimi urla özbek köyüne buldum. bu arada saat 09:30 civarı oldu. oltaları bir an önce atmak istiyordum. sonunda küçük bir koyda bir amcamın yanında salladım. bir tane kefal için kıbrıs oltası attım ama nafile. amcanın beni uyarmasıyla oltamın takılması aynı zamana geliyor. saat 12:30 oluncaya kadar elimde tek olta kalacak şekilde bütün oltalarım koptu. bu kadar oltanın kefaleti bir ısparoz bir de küçücük hanos. tam bir moral bozukluğundaydım ve yemlerimi de yanımdaki adama verdim. toplanırken çektiğim oltanın ucundaysa tam3 yıldır peşinden koştuğum fakat benden başka herkeze yakalanan çupranın küçük kardeşiydi. neyse bunada şükür deyip yemleri de vermenin pişmanlığıyla evin yolunu tuttum. herşeye rağmen bu ortamı seviyorum ne kadar balıksız dönsemde yem: mamun yer: urla - özbek köyü olta: klasik dip oltası 3 numara sarı çapraz tek iğne kalın sağlıcakla
Vaay Mehmet im kardeşim. Demek Çipura ların peşindeydin. Kasım gelsin nasipse birlikte çıkarız Çipura'ya. Bu sefer babasını yakalarsın kardeşim. Tebrikler...
teşekkürler burak. bu sefer doğru yere açtık konuyu herhalde yinede taşımadığın için teşekkürler inşallah bereketli bir sezon geçer hepimiz için. çocukları boşver sanada babalar ve dayılar denk gelir umarım
Tamam .. Ben de farkında olmadan kırıcı bir davranışta mı bulundum dedim kendi kendime Çupra tutalım da, konuyu nereye açarsak açalım, yeter ki tutalım
yok yok sana lafımız yok yanlış anlama burakcım. sen rahat ol. jetonlara gelince hep köşeli bizmkiler artık kartlı sisteme geçmek lazım