kendimi affettirmek için sizinle 2006 daki en iyi avımı paylaşmak istedim... yer gökova, olta 70'lik misina, yem canlı kopez... kiloluk turnalar için attığım, ortasudan yakaladım kısmet. o zaman bende bot vardı 20 dakka uğraştan sonra bota alabildim... 7 kilo geldi... rastgele...
Hey maşallah süper bir av..Oltayı ve tekniği biraz daha anlatırmısınız, sabit mi duruyordunuz yoksa sırtı çeker şekilde hareket halinde miydiniz?
çapa atmış avlanıyorduk abi.. kiloluk turnalar çıkıyor orada canlıyla, orta suda... bende bırakma yaptım.. kısmette bu varmış...
Engin tebrik ederim mükemmel bir balık..Paylaşımlarının devamını merakla bekliyorum Bu arada Sen Namık abini çok takma.. 90-60-90 deniz kızı yakalasan ona bile bir bahanesi kesin olur..
Bahadır bu balık ne kadar büyüdüğünde avı yapılması uygun olur sence.. 7kg lik bir lagos küçükse büyüğü normali kaç kg olmalı
50-60 kilo olmalı ..yada olmamalı nebileyim çok kıskandım..şu yakalanan balıkların resimlerini artık sitede yayınlamasak mı acaba? biz burada istavriti bulamazken ve artık lüfer çinekop gibi balıklar sanırım iyice hayal olmuşken 7 kilo laos olmadı hiç olmadı.. suya salmalıydı onu
Anlıyorum seni bahadır.. Ama arkadaşımız hakikaten tebriği hak eden bir av yapmış..Biliyorum senin için zor olacak ama bu arkadaşı tebrik etmelisin
engin tebrik ederim. benim bilgisayar arızalı herhalde resimleri göremiyom. ama anlatıldığı gibi 6-7 kg. balıksa senden öğrenecek epey şeylerimiz var.
Yok yok.O randıman kaybediyo baksanaMuhalefetin sesi azaldı Şu anda balığı göremiyorum ama 7 kilo laos demek neredeyse mükemmel demek.Hemide orta suda