Slm arkadaşlar ben Marmariste yaşıyorum ve yazları kıyafetsiz dalış yapıyorum tabi belli bir süre kalınca ister istemez üşüme geliyor.Kışında su fazla soğuk olmasada gende üşütüyor . sormak istediğim şu hem yazın hemde kışın giyebileceğim kalınlık nedir? ve tavsiye edebileceğiniz bir marka ustalar...
Bütçeniz nedir yazmamışsınız fakat ben size sorduklarınıza cevap olarak 5mm ve cressi'veya mares'i tavsiye ederim..yazın biraz sıcak olur ama sadece bahçivan alt ile dalarsanız sorun olmaz..Bulunduğunuz yerde 5mm.kış için yeterli
yazin 5 mm ile pisersin ben sana soliim hele o sicak yaz gınlerinde kesinlikle 5mm ile suya girme bayginlik bile gecirebilirsin shorty ilede kollarin bacaklarin yanio amele yanii dediklerinden oluon
Pekiii tavsiyen ne?? yazın serin kışın sıcak tutan bi elbise henüz icat edilmedi..tek elbise için en iyisi yukarıdakii yazdığım.. 5mm için yazın sıcak demişsin kış için fikrin nedir?? dahada önemlisi arkadaşımızın sorusuna vereceğin cevap nedir?? Verdiğim cevabın yanlışlığını söyleyen yazınız olduğuna göre doğru cevabıda biliyor olmalısınız.. ve en önemlisi imzandaki baragadi nedir............... ... soru bu
Bende 7 mm düşünüodum meğersem uçmuşum bütçem 200 ile 300 arası ustalar Birde şunu sorayım erdal abi bazı yorumlarda görüyorum Deep Hunter - Apnea - Alba Star - picasso gibi markalar bunlar nasıl bir bilgin varmı usta ?
Bu yazdıklarının arasında Picasso oldukça iyidir..Özellikle zıpkınları çok kullanışlı ve kalitelidir aşagıdaki elbiseyi pazarlıkla 300ytl ye alabilirsin..Oldukça kaliteli ve fonksiyonel..Özellikle kışın üşüme sorunun asla olmaz..yazın biraz sıcak olacaktır fakat.bence değer http://www.dalisveris.com/index.php?do=catalog/product&pid=90
sayin erdal bey sizin cevabinizin yanlis oldugunu savunmadim. sadece arkadasi bilgilendirmek istedim. sonucta dalis kiyafeti bir kere alindiktan sonra eskimeden yeni bir kiyafet alinmasi sacma olur.ucuz bir malzeme diil.bu sebepten dolayi iyice dusunup ondan sonra kara versin diye biraz bilgi eklemek istedim. ama sanirim cok yanlis bisey yaptim. gercekten cok ozur dilerim.birdaha boyle biseyi kesinlikle yapmayacagim. baragadi hakkinda da bilgi veremem artik bundan sonra. kendiniz arastirip ogrenin lutfen! baska birisini daha kizdirmak istemem. insallah yaptigim kusuru bi nevze affettirmisimdir. saygilarimla
Ahmet Kardeşim niyetim arkadaşa yardımcı olmaktı..seninde aynı fikirde olduğuna eminim..Ortada özür dilenecek bir konu yok..fakat bu konuda fikrin varsa bunu söylemeni istedim..olmaz,uymaz..vs demek yerine olabileceği yada sizce uygun olanı söylemeniz bence daha iyi olurdu.. baragadi'nin ne olduğunu bilmiyorum fakat paragat olmamasını diliyorum kendine iyi bak..
ben scuba dalıs yapıyorum bir yıldız dalıcı olarak önerim 5 mm ama kadıkoyde bi yer var dalıs elbisesi üretiyolar burda yapılan elbise yurt dısına gidip markası üzerine basılıp buraya geri geliyor tabi 300 ytl fiyat farkıyla yani levis kotlar gibi o yuzden marka almanızı tercih etmiyorum mares vs.
baska sansımız kalmıyor usta yaw mecbur alacaz iste kendi üretim malımızı gidip yabancılardan almak zorunda kalıoz
Ben bu önerimi 12 yıllık dalış deneyimi 3 yıldız olan biri olarak yaptım.. Mares ve cressi güvenilir markalardır..Güvenilir yerden almak şartıyla.. Kaldıki mares yada cressi kullanmış biri fason üretimi gözleri kapalı anlayabilir.. Özellikle cressi ayrı bir kalite demektir..Çok daha iyileri mutlaka var. fakat amatörler için en uygunu bence