Herkese Slm.Bu hafta içi makine alacağım ama daha önce hiç tecrübem olmadı yani tutmadım.Siteden biraz araştırdım ama çok marka var hepsinin özellikleri farklı, aklım da karıştı doğrusu.150-200 TL kadar makineye verebilirim.Kıyıdan; yani sahilden, deniz kayalıklarından avlayacağım.Kısacası kıyı balıkçılığı.Büyük balıklar değil.Karadeniz'in tuzlu sularında yetişen balıklar için.Sağlam, uzak mesafeli ve akıcı olmalı.İlk defa tecrübem olacak.Profesyonel Büyüklerimden yardım bekliyorum...
gökhan keşke ilk önce bi tanışma konusu açsaydın neyse yinede hoşgeldin kardeşim sana dikkatimi çeken şu makinayı önerebilirim o bütçeye makina alsam bunu alırdım benim tercihim bu olurdu http://www.avmarketi.com/asp/product/5067/OKUMA-AVENGER-AV-65-MAKINE
Hoşbulduk Serhat.Tavsiye ettiğin makineyı inceledim.Yorumlara da bakarsak memnun kalınmış.Fiyatı da uygun geldi.Nasipse bugün alacağım.İlgin için teşekkür ederim.
Hoşgeldin, kısmetin herdaim açık olsun; tavsiye edilen makine mutlaka iyidirde, bana biraz ağır geldi, 680 gr, beklemeli av yapacaksan problem değil, ama atçek yapacaksan zamanla kolun yorulacaktır, benim tavsiyem, 400-450 bilemedin, 500 gr ağırlığı geçme,mesela bu makinalar, RYOBİ ARTİCA 6000 (Yeni) ÖNDEN KALAMALI, Altın siyah renk, 400gr. 122 TL- 8000 liği 440 gr. 124 TL. OKUMA SALİNA 55 - 437 gr. OKUMA TRIO 55 (yeni) 434 gr. 141 tl. Birde yine 350-400 gr,mı geçmeyen kamış olursa yorulmadan zevkle av yaparsın.
Allah razı olsun Erhan Bey.Sağolun.Bugün gittim, diğer Büyüklerim de vardı onlar da tutamadı ben de tutamadım Nasip, kısmet.