Arkadaşlar her yerde hop diye yaz gelir sloganlarıyla tur şirketleri erken rezarvasyon otellerine tatilcileri çekiyor ama benim bu yıl ki gizli niyetim(evdekilerin haberi yok)şöyle kıyıdan iyi balık çıkan bi yere gitmek. özellikle hayallerimi çipura süslemekte Eminim çok arkadaşımın da bu konu işine yarayacaktır. Yaz gelmeden yaza hazır olalım
Aynı konuyu bende açmıştım. Asos ve didim yanıtları geldi. Hatta tam balıkçı oteli http://www.okanmotel.com/ diye bu adresi verdiler
Evdekilerin seni unutabilecekler, askıntı olup ayağına dolaşmayacakları her yer olabilir. Birde ceplerini dolu dolu tuttunmu, tamamdır o iş.:thumb: :thumb: Yoksa, kabusun en alasını yaşatırlar.
taşıyabilme imkanın varsa bi şişme bot ayarlarsan süper olur. Ben bir tarihte, Marmaris içmeler tarafında orman kampında kalmıştım. Yanımda da şu yeşil rus botlarından götürmüştüm. eşimle balık olmaz dedikleri saatte açılıp balık tutuyorduk. (kızım 3 aylık idi . onu yeğene bırakıp kaçabiliyorduk ancak.) o keyif hiç aklımdan çıkmıyor. Okan motelin yeri denize sıfır. yol ve yerleşim yerinden uzak ,sakin. Sivrice ve sokakağzında önünden yol geçmeyen restoran yok gibidir. Şimdiden iyi tatiller.
fethi abi geçen sene edremit körfezi hayallerimi yıktısabahları gerek altınoluğa gerek akçay ve güreye balıkılara da baktım ama onlarda dahi bazı günler çiftlik çuprası vardıtabi edremit körfezi geniş bir alan erdinç abi ***ler asos ve sivricedeki raporları burdan takip edebildik.balık için olmasa da asos da bulundum. sizin de dediğiniz gibi açılmak lazım.ben açılmaya çekiniyorumayaklarım kuru toprağa basmalı.