Merhabalar, çizim aceleye geldi kusura bakmayın öncelikle. Bildiğimiz gibi zargana topu ile 2 mt. yakın misina bırakarak ince misina kullanarak silikon sahte yem ile at çek yapabiliyoruz. Peki sizce aşağıda takım iş yaparmı. Aslında anlatmak istediğim şu 1 yerine 3 silikonu 3 lü fırdöndülerle uygun mesafeleri ayarlayarak iş yapabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler...
bu takımdan randıman almanız çok zordur 3 lü fırdöndüde taksanız çekerken üç köstekte birleşeceğinden 3 ü debirbirne girecektir zaten o kadar bol balıkta görmüyorum tekli her zaman daha verimlidir saygılar..
yapar. tavsiyem firdondu kullanmaman. direkt baglayabilirsin. firdondu at cek te karismaya sebep verebilir diye dusunuyorum tabii bu benim fikrim. renklerine gore lavrek, tombik palamut, istavrit, lufer gelebilir. not:benim yapmis oldugum avlara bakabilirsin bu sitede.rasgele
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=24948&highlight=yesilovacik bu arada linki de verdim kolaylik olsun diye.
tüm yorumlara teşekkür ederim. Linkte gördüm baya iş yapmış Başka yorumlarda olursa bu konuda sevinirim. Fırdöndü yerine klasik bağlayacağım köstekleri bedene.
Bu takım iş yapmasına yapar ama ben zargana topu yerine sbirolino bombard veya bullrag şamandıralarını kullanmanı öneririm onlar bu işler için üretimişlerdir
Akşam izmir kemeraltındaydım, beyaz zargana topu ve sbirolino bombard aldım bugün. İş yoğunluğundan çok sık gidemiyorum o yüzden daha önce bu konuları incelemiştim o yüzden her ikisinden de aldım açıkçası