Merhaba arkadaslar, Albastar 3296 match300 kamış Ablastar millenium 50 makine sahibiyim 2. bir takım yapmak niyetindeyim genelde kıyıdan atış yapıyorum ve uzun mesafe atamıyorum bunun için 4,20 ve atarlı bir kamışla uzağa atabilirim diye düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum acemi olduğumdan tecrubeli arkadaslarımdan bir tavsiye almak istedim. öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
boğazı pek düşünmüyorun sarayburnundan baslayarak yeşilköy - avcılar - b.çekmece'ye kadar olan sahil şeridinde kullanmayı düşünüyorum çapari çinekop lüfer zargana levrek kısacası kısmetime ne gelirse diye sansımı denerim diyorum kamışlar ve balıkçılık hakkında pek bi bilgim yok forumdan okuyarak öğrenmeye ve değerli bilgili abilermin deneyimleri ışığında birşeyler yapmaya calısıyorum.
1- Levrek açıkta değil kıyıya yakın avlanır.Bu konuda ustaların bol bol görüşleri açıklamaları sitede de mevcut 2- 5 metre kamış çok kullanışlı olmayabilir. 4.20-4.30 sörf kamış ve sörf makinaya amacına uygun en ince misina ile ulaşmak istediğin mesafeye kurşunu ulaştırabilirsin.