Kıyıdan at çek konusunda yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında oltacı1980 tarafından paylaşıldı.

1. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek 850 gr Mercan 650 gr
    Ben kıyıdan at çek yapmak istiyorum.Sitede araştırdım ama sanırım ben bulamadım.Avlanacağım bölge kumluk bir bölge.Nasıl bir takım yapmalıyım.Sağlam bir makinem kamışım ve rapalam var.Benim sorduğum ise kurşunlu takımmı yoksa kurşunsuz takımmı kurşunlu ise kurşun nereye rapala nereye bağlanıyor ara mesafesi ne kadar olması gerekiyor.Yardımcı olacak arkadaş ve abilerimden bir ricam eğer mevcut ise resim:)
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

2. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    arkadaş öncelikle kaımışının atarı rapalaya uygun mu rapalan kıyı için uygun mu sığlık derken ne kadarderinlikten bahsediyorsun hedef balık nedir önce elindekilerden vede ne istediğinden bahset konuyu açtın ama açıklamaların eksin sana yardımcı olabilmek için önce malzemelerinden vede nasıl balık avlamak istediğinden bide bulunduğun coğrafyadan haberdar et bizi sana en iyi şekilde yardımcı olalım :) en güzel cevap en güzel soruya gelir

3. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Re:

Hekezin favori rapalası farklıdır ama benden sana küçük bir tavsiye çok dalgalı yerleri seç denizin beyaz beyaz köpürmesi lazım. Limanlara yakın olan arkadaşlarda denesinler vapur gelirken arkasında çıkarttığı karışıklığa atsınlar kesin sonuç alıcaklardır. Takımlarınız sağlam olsun ama ;) :)