Slm arkadaslar ben Almanyadan katiliyorum,benim Almanyada Balikavi Belgem var hatda türkiyedeki gibi burada parayla alamiyorusun,kurslara tabitutuyorlar. Sizlere bir sorum olacak Türkiye`ye izinde oltayla sahilden kiyilardan Balik tutmak sebestmi yoksa Amatörbalikcilik belgesi mi gerekiyor... Herkese Rasgele...
merhaba tarik bey hosgeldiniz..Turkiye de kiyidan amatör olarak balik avlamak icin amatör balikci belgesi gerekiyordu ama su anda öyle bir zorunluluk yok isteginize kalmis durumda bildigim kadari ile bende de ayni sorun var simdi bende tatile gidince memlekete genelde tekneyle baliga cikicam bu yuzden benim sari belge diye tabir edilen profosyonel balikcilik belgesi almam gerekiyor eger tekne ile ava cikcaksaniz bu belge sart durumda temini ise tarim ve köy isleri bakanligindan 35 ytl civarinda bir ucret ve gerekli belgelerle temin edilebiliyor...
Tekkür ederim Tesekkür ederim Bilgilerini paylasdigin icin , istanbuldaki köprü baslarindaki oltacilari gördükce bende tahmin etmiyorum oradaki herkesin Amatörbalikcilik belgesi olduguna..