Kıyıdan Balık Avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Bcb44 tarafından paylaşıldı.

1. Bcb44

Bcb44 Barancan

Arkadaşlar selamlar herkese iyi forumlar diliyorum. Yeni üye oldum ilk defa konu açıyorum fakat üye girişi olmadan çok fazla konudan bir şeyler kaptım sorularıma cevap buldum. Danışmak istediğim bir kaç şey var
    Öncelikle Marmaris/İçmeler de avlanıyorum daha çok iki tane takımım var ikisi de surf biri 3.90 biri de 4.20 kamış makinalarım da kamışlara uygun makinalar kamış ve makara olarak herhangi bir problemim yok benim problemim şurada başlıyor her türlü yemi denedim silünez kurt ikisi birlikte tavuk kalamar tuttuğum kefalin veya karagözün filetosu olsun avlamak istediğim hedef balığım levrek kofana ve çupra fakat ne yaparsam yapayım başarılı olamadım. Yaptığım takımdan da bahsedeyim klasik lider son tarafa kurşun kurşunun üsütüne asansör asansörden bi misina 1 metre kadar ucuna fudo 4.0 3.0 1001 olması lazım kanca ayrıca danışmak istediğim bir şey daha var ki bu biraz daha azaldı yüzer kurşuna geçtikten sonra sorun şu oltayı denize attıktan sonra kurşun dibe inince boşluğunu alıp bırakıyorum fakat 10 atışın 4 ünde kancayı suda bırakıyorum içmeler sahil ilk bi iki metresi taşlık sonrası kumluk ve hafif yosun var yer yer beni aydınlatırsanız fikir verirseniz sevinirim ayrıca marmariste yalancı boğazdada çamlıkta da hisarönünde de avlandım sürüekli yemli avlanıyorum spin lrf bana göre değil her türlü fikre tavsiyeye açığım teşekkürler.