Öncelikle aranıza yeni katılıyorum hiç bir şeyden haberim yok öğrenmeye aç biriyim yılda bir kaç sefer köprüden istavrit tutmanın ötesinde deildi balık benim için ama son 1 aydır her hafta sabah 6 da karaköy köprüde istavrit peşindeyim ama bu bana pek keyif vermiyor ben daha çok palamut çipura sarı kanat vs gibi balıklar istiyorum ama bu balıklar istanbul da yada istanbula yakın şehirlerin nerelerinde tutulur saat kaçla kaç arasında çıkar bu balıklar hiç bilmiyorum çok genel bilgilerden ziyade içinde bulunduğumuz mart ayında kıyıdan ne tutabilirim ve kendime bu iş için ryobi ecusima 8000 makina linaeffe s-flex surf 4.50 kamış almak istiyorum doğru bir tercih olurmu ve misina ve takım ve yem konusunda hiç bir fikrim yok ilk bir kaç hazır takım satın alıp yavaş yavaşta kendi çantamı hazırlamak istiyorum köstek nasıl bağlanır bunları öğrenmeye çalışıyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum kamış ve makina konusunda tavsiyeleriniz büyük bir fark yaratıcaksa yada yanlış bir konfigirasyon seçtiysem önerin lütfen gidip 250-300 liralık makina alamam malesef ama kamış yedeğim var bir tane lineaffe ferrari 7000 bununla kıyaslarsanız sevinirim yardımcı olmanız dileğiyle saolun
İstanbul'u bilmiyorum ama, Alanya da hiçbir ayda hiçbir balığı tutamıyorsun kıyıdan. Es kaza geçerken yolunu şaşırıp gelirse belki. Yoksa aylardır düzgün bir balık yakaladım kıyıdan diyeni duymadım