Kıyıdan istavrit avı.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında eskara tarafından paylaşıldı.

1. eskara

eskara Kemal

Merhaba ben 2 sene ust uste ortaköy boğaz köprü altından hafta sonları bu aylarda 2 olta ile 3 4 kilo istavrit alıyorduk. Evde Beylikdüzü tarafında olunca çok sık gitme şansı olmuyor. Avcılar Büyükçekmece sahili arasında kıyıdan çapari ile istavrit çıkıyor mu ? Avlanan dostlar varsa bu yönde yazarlarsa sevinirim.

2. 29519

29519

Ortaköy bu aralar her gün denenmekte lakin balık yok.

3. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    Kemal kardeş gecen cumartesi günü saat 9 gibi gittiğimde balığa; sıyrıtma,çapari,palamut çaprisi,kaşık,rapala denedim bende dahil olmak üzere bir kişinin balık yakalayamadı. Sabah saat 6'da bir kişi bir tane palamut yakalamış o kadar başkada alan olmadı. Sadece 3 saatte palamut çaprime bir vuruş aldım o kadar.

4. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    suan ragot 4,5cm mavı beyaz slıkon la sıyıtma teknıgıyle calısırsan ıstavrıt yakalayabılırsın.cunku cınekop akını basladı yavas yavas. ıstavrıt artık altın degerınde

5. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    arkadaşlar bu tarz konular için başlık açmaya gerek yok istanbul güncel kıyı raporlarından takip ederseniz nerede ne tutuluyor görebilirsiniz. ayrıca kemal bey önce kendinizi tanıtabilirseniz çok iyi olur.

6. poseidonv

poseidonv Cem Selvi

Favori Kamış:
    AlbaSTAR Pasha 50 Makine, Carbostar 3m. Kamış, Siglon V Misina
    Favori Makine:
    AlbaStar Pasha
    En İyi Avı:
    1.250 gr. Levrek
    Kemal Bey bende b.çekmecede oturuyorum. burda oturanlara, teknesi olanlara sorduğumda bana mimarsinan ve büyükçekmecede kıyıdan istavrit, lüfer vs. tutulamayacağını söylediler. mimarsinan balık iskelesinden çapari ve yemli olarak şansımı denedim ama birşey tutamadım. Büyükçekmecede sahilde balıkçılarla konuştum yemli olarak küçük istavritler tutanlar var ama çoğunluk kefale kıbrıs atıyor. gürpınar tarafında ise zargana ve yine kefal alınıyor ama zarganalar çok küçük. bir tek bababurnu'ndan ümitli konuşuyorlar ama oraya bir keşif yapmak gerek ona da ben üşendim. açıkçası ben kıyı için burdan ümidimi kestim. mesafe nedeniyle de sizin gibi başka yerlere de gidemiyorum. kime sorsam tekne şart diyor. sevgiler.

7. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    İstavrit 5 gündür çıkmıyor. Vaniköyde hergün deniyorum 1-2 tane zor tutuyorum. Herkes öyle... Sanırım suyun sıcaklığında vs.. vs.. problem olabilir.

8. e.soner

e.soner Soner

Ben bu ayın 17 si cuma günü iki kişi bir kilo civarı istavrit tutabildik emirgandan geçen pazar günü 26 eylülde boğazın avrupa yakasında sabah saatlerinde biraz gezdim kimsede birşey yoktu...