Kiyidan istavrit Degerli onerilerinizi bekliyorum

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Erayyildirim tarafından paylaşıldı.

1. Erayyildirim

Erayyildirim Eray

En son 3 yil once kuzenimle balik tutmaya gitmistik su siralar heveslendim yarin gitmek istiyorum.
    4.20 surf kamis ve Silverstar makine GOLDEN JK6000 60'lık büyük surf makara, Bilya Sayısı:4+1, önden Kalama, Devir:4.1:1, 0.40mm-310m misina kapasitesi, olan makina var.

Yarin ya kuleliye ya ciftehavuzlar tarafina gitmeyi dusunuyorum en uygun hangisi olur?

Nasil capari kullanmaliyim bunlari kadikoyde bi yerde oltayi verip yaptirabilecegim bir yer varmi cunku igneleri acabilecegimi sanmiyorum

Kaclik kursun uygun olur gidecegim yerlere gore
    Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim umarim konuyubdogru yere acmisimdir

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Merhaba Eray, bu sezonda çiftehavuzlardan bişey alabileceğini sanmam.. boğaz kıyılarında şansını deneyebilirsin..
    Kulelide 100 gram kurşun yeterli olur, akıntı daha çoksa 125'e kadar çıkarsın..
    Rastgele..

3. Erayyildirim

Erayyildirim Eray

Tesekkur ederim

4. clarkim

clarkim ergin

Favori Kamış:
    Extreme Compezitione 4.11 / Okuma Salina 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro 65
    İlk etapta gittiğiniz meradaki Örneğin Kuleli dersek
    Oradaki tezgah açan olta malzemecisinden bilgi ve takım almanızı tavsiye ederim.

5. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    merada önce balık alan var mı diye şöyle bir gezin , balık almış biri gördüğünde kullandığı takıma bir bak.Hangi renkte çapari kullanmış , ne kadar ağırlığında kurşun takmış , uzağa mı atıyor , yakında mı bırakıyor vs. Kısacası gözlem yap. Yoksa dinleyerek , yada okuyarak çok fazla bir fayda sağlayamazsın .

6. Erayyildirim

Erayyildirim Eray

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Az once eve geldim zaten acemiyim olta atmayida bugun oradaki abilerimizden ogrendim sagolsunlar ilgilendiler. Balik yoktu capari atan yoktu ben 5 bucukta atmayi ogrendim biraz gec oldu yarim saat icinde kimsecikler kalmadi bende dondum. Saat 4 ile 6 arasinda silikon atiyorlardi cinekop alanlar vardi ama fazla degil istavrit yoktu capari kullananda yoktu